2014. október 3., péntek

Olvasnám

D.Tóth Kriszta első könyve engem kilóra megvett, a  Jöttem hadd lássalak  -édesanyjáról írt remek regény.
És ma mibe futok egy webáruház újdonságai között?

Ebbe:

Húszezer éjszaka az több mint 54 év. Egy egész élet, amit ugyanazzal az emberrel kéne hűségben leélnünk. De képes-e erre ma egy negyvenes, érzelmekre és intimitásra szomjazó nő, aki a mindennapi rutinba, a látszatvilágba és saját kínzó vágyaiba beletörik? Mit dönt, amikor váratlanul elérkezik hozzá a mindent alapjaiban megrengető szenvedély, és felcsillan egy intenzív, új élet reménye? Érvényesek-e még az előző generációk tanításai az örök hűségről és a jóságról? Hány nap a világ? Lehet-e egy együtt leélt élet húszezer éjszakás kaland?

D. Tóth Kriszta új regénye a nagy sikerű Jöttem, hadd lássalak után ismét az emberi kapcsolatok izgalmasan kusza világába kalauzol, ahol minden választás újabb és újabb lehetőség megtalálni magunkban, ami oly fájdalmasan hiányzik. Kísértő múlt, gyötrő kétségek, elfojtott szexualitás, félelmek, szeretethiány, ürességérzés és a nyomában feltörő forró szenvedély: ez jellemzi az egykor pszichológusnak készülő, ma életvezetési tanácsadó céget működtető budai nő, Helga történetét.

A Húszezer éjszaka fordulatokban gazdag regény. A női test felfedezésének története a női lélek útvesztőiben. És tükör, nehéz, de határtalanul felszabadító belenézni.

4 megjegyzés:

  1. S emellé a Budapest Bár dalát kell hallgatni?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akár :-)
      Bár személy szerint én a csendes olvasásra szavazok :-)

      Törlés
  2. Köszi a hírt, nem is tudtam, hogy lesz új könyve. Mindenesetre én is elolvasom, az előző könyve nagyon tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már kapható! Engem is meglepett, főleg azért mert egyetlen webáruház előrendelhető kínálatában sem láttam, csak mikor már megjelent. Mondjuk a Bookline mint kiadó eég csöndes, és alig van szerintem könyvük.

      Én is nagyon szeretném olvasni!!

      Törlés