2016. június 17., péntek

Szülinap és Könyvek



Kivételesen bemutatom a születésnapomra kapott könyveket, illetve azt miket választottam a családtól kapott ajándékkártyával.
Nagyon megleptek mert pont könyves dolgokat nem szoktam kapni, de végre megtörték ezt a nem szép hagyományt:-)
Körülbelül egy hétvégém ment el azzal, hogy átnézzem a listáimat, kiválasszam és kiszámoljam mire elég a kártyára töltött összeg, amit nagyon viccesen tüntetett fel a család a kártyán (lenti kép.)
Próbáltam a lehető legtöbb és persze legáhítottabb könyveket  kiválasztani.

Ezek pedig a következőek:

Stephen Paul Thomas: World War S -A csend kezdete egy kedves ismerősöm ajánlotta akivel nagyon hasonló az ízlésünk. Ígéretesnek tűnik, és annak ellenére bevállaltam, hogy sorozat, aminek már a következő két része is megjelent. (Elkerülve a hisztit ha elvágnák a sorozatot)

 Lynn Cullen: Mrs. Poe gondoltam ha már Edgar Allan Poe munkássága még nem került sorra addig legalább az életéről olvassak egy remek regényt. Ráadásul a könyv elején szerepel az egyik leghíresebb szerzeménye A Holló.

Jannah Loontjens : Talán bizony mégsem a könyv címe legalább olyan határozott mint néha én.
Egy könyvesbolti bóklászás során került a kezembe, ekkor még nem tudtam, hogy hamarosan magaménak tudhatom, ezért felírtam magamnak. Ez volt az első amit a kosaramba dobtam amint gazdag lettem.

Herman Koch: Nyaraló úszómedencével  a szerző korábbi könyvét nem olvastam, de ez annyira érdekesnek tűnő sztori, hogy nem hezitáltam.

Hans Rath: Kell egy pszichológus, mondta Isten  az utolsó pillanatban dobtam a kosaramba, a címe alapján dőlt el, hogy kell nekem.

Nos a szülinapi tombolás részeredménye eddig ez. A második fele majd apránként potyog be, ugyanis azok mind előrendelhető státuszban vannak. Szám szerint még öt darab könyv. Persze majd azokkal is dicsekszem ha mind nálam laknak már.




4 megjegyzés:

  1. Boldog Szülinapot kívánok! :-)
    Csúcs jó ötlet ez az utalvány! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen:-)
    Csúcs bizony :D Nekem is nagyon bejött :D

    VálaszTörlés
  3. Utólag is boldogat! Ötletes az utalvány összege! ;-)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm:-)

    Hát igen, ötletekért nem jár a családom a szomszédba :D

    VálaszTörlés