2017. szeptember 15., péntek

Jön a Book a Sloth Club !!!

A külföldön sikeres Subscription Boxokat, könyves dobozokat szeretnék nálunk is meghonosítani.
Aki ismeri a hasonló eddig magyarul el nem érhető oldalakat, például -  https://www.owlcrate.com/   - az tudja, hogy egy ilyen dobozban minden a könyvekről, és az olvasásról szól. (A kozmetikumok terén már létezik nálunk is hasonló, sikeres szolgáltatás.)

Egy lelkes csapat lehetővé teszi, hogy kis hazánkban is  boldog tulajdonosai lehessünk majd ezeknek a havonta elérhető minden könyves finomsággal megtöltött dobozkáknak. A doboz tartalma egy aktuális könyv lesz, illetve meglepetések, melyek az olvasmányélményhez járulnak hozzá.

Érdemes már most regisztrálni a honlapon, így időben értesülhetünk az első doboz rendelésének időpontjáról, és mindenről ami a szolgáltatáshoz kapcsolódik. Az első dobozokhoz decembertől lehet hozzájutni. Itt  tudsz regisztrálni: http://www.bookasloth.club/

Én mindig nagy örömmel fogadom az újabb és újabb könyvekhez kapcsolódó szolgáltatásokat, sokaknak, köztük nekem is nehézkes a külföldi oldalakról való rendelés. Eddig irigykedve néztem ezeket az oldalakat ahol megannyi jópofa dologhoz lehet jutni, a könyvjelzőtől kezdve a könyves táskán át a cipőig vagy könyvtámaszig.
Alig várom már az első doboznyitást :-)




6 megjegyzés:

  1. Ez fizetős dolog? Az angol oldalra nem kattintottam, lusta voltam, pedig ott biztosan kiderülne. :) Remélem tudod a választ!

    VálaszTörlés
  2. Igen fizetős. Ugyan olyan dobozokat képzelj el mint például a pixibox, csak ugye nem kozmetikummal hanem könyvekkel.
    Érdemes a regisztrációt megejteni, a bejegyzésben ott a link, mert folyamatosan tájékoztatnak mindenről. Havonta lesznek dobozok, megveheted őket darabonként is, de lesz lehetőség előfizetésre is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A benne lévő könyv az tudod mi vagy meglepetés?

      Törlés

    2. Egy aktuális magyar nyelvű könyvet, ami vagy a YA és romantikus vonalból kerül ki, vagy a Fantasyk világából. De azt garantálni tudjuk, hogy a lehető legkörültekintőbben választjuk ki. Kaptunk is már felajánlást csapatoktól, akik segítenének nekünk ebben.
      Minden esetben felvesszük a kapcsolatot a könyv írójával és megkérjük, hogy küldjön nektek pár sort a könyvvel kapcsolatban. Így hozva közelebb az írót az olvasóval.
      A dobozaink tematikusak lesznek, és a tematikának megfelelő meglepetés tárgyakat is fog tartalmazni a doboz. Garantáltan ismétlés mentesen. Kétszer ugyanazt a tárgyat nem fogod kapni. Minimum 3 meglepetést fog tartalmazni a doboz, de inkább többet.

      Törlés
    3. Köszi! Regisztrálok!
      Különben Puszi!

      Törlés
    4. Nm:-) Jól teszed:-)

      Neked is puszii

      Törlés