2018. július 22., vasárnap

Minka Kent: A leskelődő

"Az Instagramon és a Facebookon mindig süt a nap, még ha ez a napsütés mesterséges is."

Autumn Carpenter a szomszéd családnak szenteli az életét. Így választott barátot, így választott életet, hogy McMullennék közelében lehessen. Örökbe adott kislányával így élhet át közös pillanatokat, a befogadó családon keresztül, akiknek megszállott a rajongója lesz. Hiszen mindegyikük tökéletes.

Lányának mostoha anyja tálcán kínálja fel életüket a nagyközönségnek. Instagram és Facebook fiókja naponta frissül. Tele az oldala csodás képekkel a remek életéről, és boldog családjáról.
Egy nap törlődnek a McMullen família képei minden felületről, Autumn pedig mindenre elszánt, hogy kiderítse mi történt a tökéletes családdal.

Ahogy az a valóságban sokszor lenni szokott a virtuális életünk pillanatfelvételei köszönő viszonyban sincsenek a zord valósággal. Kiszínezzük a szürke hétköznapokat, felnagyítjuk az apró örömöket, boldogságot kiálltunk akkor is, ha sírni lenne kedvünk.

 Az már az első pillanatban leesik az olvasónak, hogy Autumn  nem teljesen százas. Már csak az volt a kérdés, hogy mennyire, és hogy a szomszédai osztoznak-e ebben a zavarodottságban.

Jó pár meglepetést tartogat a történet, ám a végére szánt nagy csavart személy szerint könnyen kitaláltam. Ennek ellenére remek olvasmány, főleg a mai modern életről szóló mondanivalója miatt, hogy mennyire képesek vagyunk elferdíteni a valóságot, csakhogy irigyeljenek minket.

Értékelés:
4 elképzelt cseresznye az 5-ből!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése