2021. április 13., kedd

Amikor az embernek nincs elég köve...

 


 
 
 
Olyan érdekesen működik az ember, minden nap más miatt sírok- Hogy nem tudtam megmenteni (irracionális gondolat), hogy az orvosok nem tudták megmenteni  (biztos mindent megtettek???) , haragszom amiért nem vigyázott jobban magára, siratom azokat az éveket amiket már sosem  tölthetünk együtt, siratom azokat az éveket amik ugyan voltak, de most már csak emlékek.
 
És persze sajnálom magam, hogy egyedül vagyok az egészre, a világ ellen. A boltost, aki át akar verni a visszajáróval nem érdekli, hogy gyászolsz. A hivatalokban ügyintézve a kutya sem kíméletes veled, ha a buszon sírva fakadok nekem kellemetlen.
Mindenki elvárja, hogy normális legyél, kezeld felnőtt módon a veszteséget. Intézd el gyorsan, és hatékonyan mindent, mert ilyen az élet csinálni kell.
 
Legszívesebben sikítoznék egész nap, de hát az már milyen lenne viselkedni kell. Jelenleg mindenkire haragszom...

 

4 megjegyzés:

  1. Régóta járok ide, könyvekért. Imádok olvasni.
    Mikor anyám meghalt, valami ilyen állapot vett körül.Nem tudtam felfogni ,mi is történt.
    Kavargott bennem egyetlen idézet...ezt most megosztom veled...



    " Amikor már nincs velünk, akit szeretünk, mindegy, hogy milyen volt, méretlenül adnánk neki az időnket... már késő..."./Schäffer Erzsébet/

    VálaszTörlés
  2. Kedves Amerika24!

    Köszönöm,hogy vetted a fáradtságot, hogy írtál. Külön köszönet az idézetért.

    VálaszTörlés
  3. Az a jó ha megéled a fájdalmat, ne szégyelld. Menj ki a határba és sikítsál ordítsál ott senki nem hallja, viszont óriási lelki megkönnyebbülés lesz.
    Amikor szeretünk és boldogok vagyunk nem gondolunk arra hogy veszíteni is fogunk, pedig a szeretés = vesztés. Szeretni kell, szeretni jó, akkor is ha tudjuk hogy veszíteni fogunk.
    Majd eljön az idő amikor azt mondod, köszönöm hogy ismerhettem, köszönöm hogy ő volt a párom, köszönöm hogy engem választott velem akart élni, létezni.
    Nagy nagy ölelés!

    VálaszTörlés
  4. Csipike- Köszönöm szépen ezt a mondatot.
    Amikor szeretünk és boldogok vagyunk nem gondolunk arra hogy veszíteni is fogunk, pedig a szeretés = vesztés. Szeretni kell, szeretni jó, akkor is ha tudjuk hogy veszíteni fogunk."

    VálaszTörlés