2013. március 22., péntek

Allison Winn Scotch: Talált vágyak osztálya


Sokszor említettem már,hogy nekem nagyon fontos milyen egy könyv borító,ha szép a könyv ruhája  már félig rá is vett a vásárlásra.
Ha meglátok egy szép borítót ,rögtön elfog a vágy ,hogy az enyém legyen és beleképzelek ezernyi dolgot a kinézete alapján.
Ez a könyv sokáig kísértett még végül megszereztem.
A tartalomban sem csalódtam,hiába éri sok kritika a női szórakoztató irodalmat,én vallom,hogy igenis vannak gyöngy szemek,amik tartalmasak ,értelmesek.

Natalie kőkemény karrierista harmincas nő,aki szenátor jelölteket segít eljuttatni a bársonyozott székekig.
Nem igen van ideje másra,persze vannak kapcsolatai,férfiak jönnek-mennek,de a siker élményt, a pörgést,az örök kihívást csak a munkája tudja megadni neki.
Egy nap azonban minden másodrendűvé válik,mikor aktuális barátja csomót fedez fel Nat mellében..a a csomó marad,Natalie barátja angolosan távozik.
És innentől kezdve a könyv nagyon szépen feltárja,hogy mi van akkor ha az életünkben csak egyetlen dologra fókuszálunk,ha csak egy dolgot tartunk szem előtt,ha a munkát címkézzük fel életünknek.

Jó volt,hogy Nat nem egyik pillanatról a másikra "talált rá a vágyaira"-a cím szerintem nagyon jó-hanem fokozatosan tudott lemondani arról,hogy állandóan jelen legyen,hogy hulló hajjal,legyengülve is kosztümöt vegyen és úgy masírozzon be az irodába mintha mi sem történt volna.
A ráknak köszönhetően a lány észreveszi,hogy milyen jó ha több időt tud a családjával és az igaz barátaival tölteni,akik folyamatosan támogatják. A betegsége alatt döbben rá,hogy milyen magányos.

Persze a férfiak sem hiányozhatnak a történetből,korábbi kapcsolatait is feleleveníti,megkeresi az összes volt párját és megkérdezi miért nem működött,miért nem volt egyikükkel sem tökéletesen boldog?

Tetszett az egész történet úgy ahogy volt!Lehet rajta nevetni ,és igazán elmélázni az élet dolgain.

Értékelés:
5 talált cseresznye az 5-ből!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése