2013. május 20., hétfő

Könyvheti újdonságok a Tericum kiadótól


A Tericum kiadónál, a Könyvhét első napján, azaz június 6-án jelennek meg ezek a gyönyörűségek.

A Könyvhét ideje alatt, vagyis június 6-10 között, a Tericum standjánál minden könyv 25% kedvezménnyel vásárolható meg!



C. W. Gortner nagy kedvencem, nagyon örülök neki, hogy újabb könyve jelenik meg -Medici Katalin vallomásai, és az Utolsó királynő után a harmadik könyve A Királynő esküje.
 Ezúttal Kasztíliai Izabella, a középkor egyik legbefolyásosabb királynőjének történetét olvashatjuk.







Még egy kis történelem.



Vajon sejt-e valamit Nannerl Mozart, amikor öccse halálhírére Bécsbe utazik? Betegség gyötörte-e Wolfgangot vagy gyilkosság áldozata lett? Milyen titkokat rejt Mozart utolsó operája, „A varázsfuvola"? Az olvasó a zseniális zeneszerző életének utolsó éveibe és rejtélyes halálának körülményeibe nyer betekintést.



És egy kis szórakozás. Imádom ezt a borítót!!





Vicky Toszkánába utazik, hogy elsajátítsa az olasz nyelvet és meg merítkezzen az olasz kultúrában. Ám nem sokat időzik a nyelviskolában, inkább szerelmével, Gianfrancóval tölti az idejét, aki mellett megtanulja az olasz élet derűs és árnyas oldalait. Szórakoztató, nyári olvasmány.

Egy női sors.




Az írónő első regényét kétszer is betiltották Iránban, mégis bestseller lett és nem csak hazájában. Az Iszlám Forradalom előtti Teheránban egy kamaszlány más életre vágyik, mint amit a családja szán neki: tanulni akar és ahhoz a férfihoz kötni az életét, akit a szívéből szeret.



Egy kis Orosz életérzés!


A kortárs írónő regénye a nagy orosz klasszikusok és Ulickaja egyedi prózájának hagyományait követi. Három főszereplőn keresztül az orosz emigránsok sorsát mutatja be különböző korokban: a 30-as évek sztálini Oroszországában, az 50-es évek Párizsában és napjainkban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése