2014. február 28., péntek

Régi kedvencek új köntösben

rciusban több régi kedves ismerős kötet új kiadásban jelenik meg, aminek nagyon örülök, mert bizony egy-egy régóta tervezgetett könyv talán most végre tényleg elolvasásra kerül. Ugyanis mindennél jobban szeretem, az új, gyönyörű ruhában parádézó könyveket.


Az Európa kiadó egy rég óhajtott vágyamat teljesíti azzal, hogy gondozásukban újra megjelenik Karen Blixen : Volt egy farmom Afrikában könyve, ami mai napig sokszor olvasott kedvenc.






Az Alexandra kiadó is leporolt két nagyszerű könyvet:


Daniel Keyes: Az ötödik Sally









Szintén Keyes műve: Virágot Algernonnak










És ha már az újdonságoknál tartunk erre is kíváncsi vagyok:


Isolte és Viola ikrek. Gyermekkorukban elválaszthatatlanok voltak, felnőttként mégis nagyon különböznek egymástól: Isolte sikeres újságíró egy divatmagazinnál, Londonban él, a barátja fotós; Viola pedig eltökélt boldogtalanságában az egész életét beárnyékoló táplálkozási zavarral küzd.
Mi történt oly sok évvel ezelőtt, ami ilyen messze ágazó ösvényekre terelte az ikrek életét? Miközben mindketten elkezdik felfejteni annak a réges-régi, félig elfeledett nyárnak a tovagyűrűző tragédiáit, a múlt rémisztő titkai visszatérnek és azzal fenyegetnek, hogy ellehetetlenítik az életüket…
Mágikus tájak, vadregényes gyermekkori kalandok és egy szörnyűség, amely fokozatosan lopózik elő a múlt árnyai közül. Az Ikrek részben szerelmi történet, részben lélektani feszültséggel teli krimi.

4 megjegyzés:

  1. De jó! nagyon tetszenek :) :) Pöfi már újságolta a Virágot Algernonnakot, de a többiről nem tudtam még. :)

    VálaszTörlés
  2. Az is lehet, hogy lesz még:-) Egyelőre ennyi van az Alexandra oldalán. A volt egy farmom... örülök a legjobban, nagy kedvencem az a könyv.

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a Volt egy farmom Afrikában borítója.:) Áh, ezt is el kellene olvasni egyszer...

    VálaszTörlés
  4. Ó, még nem került sorra?? Mindenképpen olvasd el :-)
    Szeretném megszerezni az új kiadást, és újra elolvasni:-)

    VálaszTörlés