2019. szeptember 7., szombat

Őszi köszi

Lehet egyedül vagyok vele, de amikor körülöttem mindenki más a nyarat, meg a hőséget siratja, én boldogan vetem bele magam az esernyők és szél dzsekik forgatagába.
Alig vártam, hogy ne hőgutával érjen véget minden egyes nap, hogy ne a túlélésről szóljon minden egyes levegő vétel. Nem volt már meleg rekord amit ne döntöttünk volna meg, nem volt olyan nap ami ne arról szólt volna, hogy hogyan lehet kibírni a kánikulát. És közben dolgozni!!!!


Ennek örömére átválogattam a könyveimet, -ezt már évek óta halogatom - és valóban csak a nagy kedvencek maradnak a polcon. Két nagyobb adagot el is ajándékoztam, így megvan az érzés is, hogy milyen jó fej vagyok:-)

Mióta megszereztem az e-olvasómat már kétszer is meg kell gondolnom, hogy mennyi papír könyvet szerzek be, ha egyszer korlátlan mennyiség lapul a kis kütyümön.De az is igaz, hogy nincs olyan könyvmoly aki ne szeretné legeltetni a szemeit a beszerzett kincsein. Micsoda dilemma!

Jó ideje nincs időm előre szemezgetni a várható megjelenésekből így igazi meglepetés egy -egy újonnan megjelent kötet. Talán jobb lenne nem is mindig előre nézni, hanem azokból a szépségekből választani akik türelmesen várakoznak a polcon.

A hűvösebb idő mellé jár tea is - ebben is nagyot változtam, korábban nem voltam tea mániás - már alig várom, hogy újra böngésszem a boltok polcait újdonság után kutatva.


4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Üdv a rajongók között! :-)

      Ugye mennyivel jobb most, mint egy hete?? :D

      Törlés
  2. Egyetértek! Elég volt a hőségből! :-D
    Jöhet az ősz, imádom az őszi színpompát, gyönyörű!
    Akkor lesz teás poszt? :-)

    VálaszTörlés
  3. Csipike - Még nem tudom :D De ha összegyűlik elég mondanivalóm a teáról, akkor lehetséges :)

    VálaszTörlés