2013. január 1., kedd

Új év,Új kívánságok...



Sosem voltam elégedetlenkedő típus,de valahogy mostanában mikor egy-egy könyv hátulján elolvasom a szerzőről az információkat ,mindig irigység tölt el..legtöbbször ebben a pár sorban annyi szerepel,hogy x.y. itt él,négy kutyával,hat hörcsöggel,gyerekkel,férjjel,vagy anélkül,egész nap ír,nagyokat sétál....persze nem akarom  lenézni egy író munkáját,de én is erre vágyom!! Ihletre,hogy írjak három-négy klassz könyvet,amit persze vesznek mint a cukrot,én meg csak sétálok,meg írok,meg vakargatom a kutyám fülét....pár mondatot össze tudnék hozni..többet nem:S
 Aztán ott van,hogy milyen néven jelenjen meg?, Csenga?? Ez túl kevés,hozzákölteni meg nem tudom mit lehetne vezetéknévként..a címe már megvan:-))) Már régóta kitaláltam,hogy ha egyszer könyvet írnék az lenne a címe,hogy :Egyszer az életben -nemrég már felhívták rá a figyelmem,hogy létezik már könyv ezzel a címmel..sebaj!! Az egyik főszereplőm neve  biztosan Tess lenne...végül is nem lehet azt mondani,hogy nem haladok vele...a borítót még nem találtam ki,de biztosan kemény fedeles lenne,és virágok lennének rajta!

Szóval ebben az évben félretéve minden hétköznapi földi gondot és bajt,villanyszámlát,és gyereket,hideget és bevásárlást,írni szeretnék,úgy mint Rowling amikor munkanélküliként beült egy kávézóba és megírta a H.P. regényeket,azóta is ír és boldog.(azt hiszem) ..mondjuk ilyenkor rosszindulatúan eszembe jut,hogy még írt és nem akadt kiadó a könyvére,addig miből élt?Evett?Ivott? stb.

Ha neki sikerült,nekem miért ne sikerülhetne?? Mondjuk nem vagyok tehetséges,ötletem semmi miről is szóljon az év könyve...talán egy csajról aki könyvet akar írni??? eddig maximum terjedelmű írásom levélnyi..és mégis meddig tart megírni egy könyvet??

Mielőtt bárki azt hihetné,hogy túl sokat ittam az éjjel,elárulom,hogy utálom az alkoholt..talán ez is a baj,hogy túl józan vagyok,és hülyeségeken gondolkodom.

Minden esetre minden olvasómnak,látogatónak kívánom,hogy legyen olyan ez az éve amilyet szeretne,teljesüljön minden vágya,kerülje a bánat.


Csenga

4 megjegyzés:

  1. Muci! Én is szeretnék írni, de ötletem sincs, és nem is tudok. Összefogunk???

    VálaszTörlés
  2. Naná:-)) Hű micsoda bestsellert írunk majd:-))) Híresek leszünk és gazdagok:-)))

    VálaszTörlés
  3. És a kávézónkban tartjuk majd a felolvasó esteket! :D

    VálaszTörlés
  4. Minden apró részletre figyelsz:-))))De csak az jöhet aki vesz is a könyvünkből!!:D

    VálaszTörlés