2016. február 17., szerda

A sorozat, ami végre teljes lesz

Alma Katsu trilógiájáról van szó, aminek első két része elég lassan jutott el hozzánk. Én azt hittem, hogy harmadik rész már nem is lesz. Sajnos gyakran előfordul, hogy egy elkezdett sorozatot sosem adnak ki teljes egészében kis hazánkban, különböző-számomra-érthetetlen okokból.
Na de itt van Alma Katsu, aki különleges sorozatával engem megvett.

Az első rész:  Halhatatlan  (2012!!!)

Második rész: Megtorlás  (2014)

És márciusban jön A Szakadék:


A Halhatatlan című kötetben kezdődött szerelem, veszteség, varázslat és végzet, amely világkörüli üldözéssel folytatódott a Megtorlásban, most a meglepő befejezéséhez érkezik.
A világegyetemben működő valamennyi erő közül a szerelemé a legtitokzatosabb, a leginkább felkavaró és a legtöbb megaláztatással járó energia. Lanore McIlvrae több száz éve menekül Adairtől, mert megrémült a férfi titokzatos képességeitől, és fél indulatos természetétől. Visszaélt a férfi bizalmával, és kőfal mögé zárta őt, hogy megmentse élete nagy szerelmét, Jonathant. Amikor kétszáz év bebörtönzés után Adair kiszabadult, Lanore biztos volt benne, hogy a férfi rátalál, és valódi pokollá változtatja a mindennapjait. Ehhez képest a dolgok egyáltalán nem úgy alakultak, ahogy elképzelte.
Négy évvel később Lanore megtalálja Adairt a titokzatos szigeten lévő otthonában, ahol a maga választotta elszigeteltségben él. Szívességet kér a férfitól: azt akarja, hogy Adair küldje el őt az alvilágba, hogy kikönyöröghesse az alvilág királynőjétől Jonathan szabadon engedését. De vajon betartja-e Lanore az Adairnek tett ígéretét, és visszatér hozzá? Vagy az a szándéka, hogy bármi áron Jonathannel élhessen?
 

2 megjegyzés:

  1. Én még csak az első részt olvastam, bár a második itt figyel, mégis hátrébb szorul a várólistámon.
    Teljesen igazad van a sorozatokkal kapcsolatban. Olyan bosszantó ha abbahagyják a kiadását. Mindig megfogadom, hogy nem, nem veszem meg az első részt csak akkor, ha már a sorozat összes része megjelent. De nem megy, elcsábulok. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ilyen fogadalmat én is minden nekem tetsző sorozatnál teszek :D
      Volt, hogy annyira ravasz voltam, hogy megvártam még két rész megjelenik egy sorozatnak, mondván akkor tuti már nem hagyják csak úgy. Aha, a harmadik rész azóta sem jelent meg és azt olvastam valahol, hogy nem is fog:S
      Egyébként nem lenne rossz a fogadalmunk, ha nem két-három évente jönne ki egy-egy része egy sorozatnak.

      Törlés