2018. június 17., vasárnap

Cate Woods: Bárcsak ismernélek

Nagyon szerettem volna magaménak tudni ezt a könyvet. Pazar borító, remek fülszöveg.

Perseus Andromeda James harmincegy éves, átlagos állással, baráttal, élettel. Egy nap levelet kap egy Eros Technologies nevű társkereső cégtől akik ebben a műfajban a lehető legmodernebb eszközökkel garantálják ügyfeleiknek a tökéletes társ megtalálását.
Adataik szerint Percy egyik ügyfelük tökéletes párja lehetne.

Úgy tűnik Percy -t ez a levél indította el az elégedetlenség útján. Hirtelen túl unalmasnak tűnik a munkája, a barátja is kiszámítható.
Kis pezsgésnek ígérkezik sivár életébe ha elfogadja az ajánlatot, hogy találkozzon a lelki társával... próbaképpen, hátha az éppen Bradly Cooper... (Lehet kicsit naiv ez a nő harmincegy évesen??)

A találkozás nem várt meglepetéseket tartogat. Kis idő - és pár újabb flört - elteltével Percy úgy gondolja, hogy talán túl sok lelki társa is van, nemcsak az az egy amelyről az Eros T. annyira meg szeretné őt győzni.

Főhősünk jön megy, kever kavar. Újabb lehetséges szerelem tűnik fel az oldalán, miközben három barátnője és anyukája állandó izgalmakat és nevetést csempésznek Percy életébe.

Számomra egyetlen dolog mentette meg a könyvet, az pedig a humor. Reálisan nézve Percy karaktere olyan tizenöt évesnek tűnik, ha az értelmi és érzelmi intelligenciáját kellene meghatározni.
Én már ama bizonyos! szereplő felbukkanásakor tudtam, hogy bingó! megvan Percy társa.

Nem is a sok kanyar és kacsaringó zavart amíg mindketten eljutottak a megvilágosodásig, hanem maga Percy karaktere. Harmincon túl már nagyon szánalmas a -Nem tudom..lehet..talán...nem is tudom mit gondoljak/érezzek -állandó dilemmázás. Szegény aktuális barátjáról alig esik szó, ha igen akkor csak panasz van rá. (Te álltál vele össze ember!!!)
Remekül indult a sztori, csak nagyon hamar az idegeimre is ment. Kár érte.

Értékelés:
3 Használhatatlan cseresznye az 5-ből!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése