2012. május 16., szerda

Kristin Cast,Alyson Noel,Richelle Mead,Francesca Lia Block:Pokoli csók

A vámpíros könyv rajongóknak igazi csemege lehet ez a könyv,hiszen egy-egy népszerű szerző novelláját olvashatjuk el,anélkül,hogy a szegény könyv annak áldozatául esne,hogy esetleg olvasás közben ráununk a történetre.
Richelle Mead  neve sokak számára ismerősen cseng,Ő írta a Vámpír Akadémiát, a többi szerző műveivel pedig még nem ismerkedtem meg.

Olvasás közben az történt,hogy mire éppen alább hagyott volna az érdeklődésem véget is ért az egyik  fejezet és jött a következő benne az újdonság varázsával.Azt nem merem kijelenteni,hogy mindegyik rész egyformán tetszett , de a jobbak remekül ellensúlyozták a kevésbé tetszőket,mindamellett nem egy vaskos vámpírregényt kell elképzelni,tehát nem egy embert próbáló feladat elolvasni.
Bevallom bizalmatlan vagyok a novellákkal,mert nehéz röviden olyat írni ami teljesnek,egésznek hat ugyanakkor nincs az az érzése az embernek,hogy se füle,se farka.
Ezek után viszont azt hiszem bátrabban választok majd a novellás kötetek közül,hiszen ez is remek kikapcsolódást nyújtott,és ha nem is egymás után olvassuk el,akkor sem veszítjük el a fonalat.


Értékelés:4 cseresznye az 5-ből!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése