2015. december 27., vasárnap

Olvasnám

Tudom kissé még korai, de nagy szenvedélyem, hogy böngészem a megjelenés előtt álló könyvek listáját.
Bár még nagyon gyenge a felhozatal, azért már egyet, na jó kettőt az -Egy szobalány naplója- könyvekkel máris van mit várni, még ha jelen pillanatban dugig is van a könyvespolc.


Cecilia Ross motivációs szónokként arra biztatja az embereket, hogy változtassanak az életükön, az ő élete azonban lassan elmerül a megszokások tengerében. Legjobb barátnője halála és egy váratlan levél egykori szerelmétől azonban kizökkenti a régi kerékvágásból. Úgy dönt, elérkezett a változás ideje, ezért önkéntes munkát vállal egy helyi hospice-ban, eladja minnesotai otthonát, majd beköltözik egy gyönyörű, régi kertes házba, ahol három másik nő lakótársa lesz.
Azért, hogy helyrehozzák a múltban elkövetett hibáikat, Cecilia, Lise, Joni és Renie közös utazásra indulnak, amelynek során nemcsak elveszettnek hitt szerelmeikre találnak rá újra, de önmagukat is jobban megismerik.
Elizabeth Berg megindító regényében négy asszony sorsa fonódik össze, akiknek teljesen különböző a múltja, a jelenüket és a jövőjüket azonban meghatározza az egymás iránt érzett szeretet és barátság.

Kiadó: General press Megjelenés: Január

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése