2016. március 12., szombat

Jön a Virgin folytatása

Ritkán örülök manapság sorozatnak, de ebben az esetben a  Virgin  olyan jól sikerült, hogy kíváncsi vagyok hogyan folytatódik immáron nem szűz Ellie története.

Radhika Sanghani: Csaj a köbön
A szex néha annyira zűrös tud lenni, hogy az ember az ügyeleten köt ki.
Ellie Kolstakis épphogy elvesztette a szüzességét (21 évesen!), máris elérkezettnek látja az időt, hogy a kurvás korszakába lépjen. Legjobb barátnőivel elhatározzák, hogy a netes randik sztárjai lesznek, és lehetőleg annyi pasival fekszenek le, amennyivel csak idejük engedi. Ellie gyakornokként robotol egy népszerű női magazinnál, fizetés és elismerés nélkül, így valósággal bepánikol, amikor főnöknője felkéri, írjon blogot sikertelen egyéjszakásairól. Így kerül olvasók százezrei elé az egyik srác leszállópályára nyírt fanszőrzete, a másik romantikus orrvérzése vagy a hogyan kell kizuhanni a hatvankilencezésből tanácsadó rovat. Akkor ez most siker vagy világraszóló blamázs?
Ellie ekkor találkozik egy helyes kivivel (új-zélandi srác), akivel minden jól indul, egészen az ágyjelenetig. Vajon a valódi érzelmek negatívan hatnak az orgazmusra? Miért akarja a srác az egyéjszakás partnerét bemutatni a családjának? Vajon megbocsájtják-e a barátok Ellie árulását, és lesz-e valódi orgazmusa végre?
Radhika Sanghani bevállalósan humoros első regénye, a Virgin világszerte sikert aratott. A 21 évesen még szűz Ellie viccesebben aggódik, mint Carrie Bradshaw, és szókimondóbb, mint Bridget Jones. A folytatásból kiderül, hogy a szüzesség elvesztése korántsem akkora para, mint a kötöttségek nélküli szex.
Kiadó: Libri Megjelenés: május

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése