2021. június 15., kedd

Még mindig...

"...annyi a könnyem, hogy életem végéig ihatnám." Írta Consuelo de Saint- Exupéry a férjének, de akár én is írhattam volna.

 "Az éjjeliszekrényemen kis rózsaszál hervadozik. Egyre csak várom magát." Bár az éjjeliszekrényemen nem hervadozik semmi- csak mellette én - a szöveg második része teljesen jogos rám nézve. Igaz én azt várom, hogy múljon már el. Elfáradtam.
 
 

6 megjegyzés:

 1. Ha elfáradt a lelked, ha azt érzed hogy elengednéd, akkor engedd el, a tudatod érzi hogy eljött az idő. Ez normális dolog ha újra boldog nyugodt mosolygós ember szeretnél lenni, nem kell hogy lelkiismeret-furdalásod legyen emiatt. Pár hónap stresszes idő nagyon kimeríti az embert, apránként lépj tovább. Elfeledni úgy sem fogod az emléke benned él, de élned kell az életed.
  Nagy ölelés! :-)

  VálaszTörlés
 2. Elfáradtam, de elengedni nem tudom...ma is azt hajtogattam a temetőben, hogy,; Gyere vissza hozzám!!!
  Hiába mondogatja mindenki, hogy most élek, és ő is azt akarná, hogy boldog legyek...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van akinek 3-4 hónap, van akinek fél év is kell a gyászra, Te érzed neked mennyi időre van szükséged. El kell fogadni, hogy nem jön vissza, onnan senki nem jön vissza. Tudom, nehéz. :-(
   Természetes dolog hogy hiányzik, hiszen Vele osztottad meg az életed és most ürességet érzel.
   Nagy nagy ölelés!

   Törlés
  2. Valaki azt mondta, amennyi évet együtt töltöttél valakivel, annyi hónap kell a gyászhoz...nos nálam ez a szám akkor 28...

   Törlés
 3. Afenébedeszarlehet! Sajnálom, de ez közhely. Kívánom, hogy megtaláld azt a békét, ami segít!

  VálaszTörlés
 4. Andi köszönöm, nem tudom mikor jön el már a békém...lehet soha.

  VálaszTörlés