2018. december 8., szombat

Hello ( Jaaaj, már) December !!!



Már rég voltam ennyire kizökkenve mindenféle ritmusból. És arra is ma reggel döbbentem rá, hogy nemhogy nem lesz több hosszú hétvége az ünnepekig, de addig van még egy munkás szombat is! Ezzel is kevesebb időt hagyva hangolódni, meg készülődni, meg függönyt mosni!!!
Szinte minden évben belefutok valamelyik magazinban abba a jó tanácsba, hogy nem az a fontos, hogy ragyogjon a lakás, hanem hogy érezzük jól magunkat a koszos lakásban is, csak együtt legyen a család...nos biztos bennem van a hiba, de nekem a jó érzéshez kell a tiszta lakás.Úgyhogy kénytelen leszek időt szakítani majd rá.

Tartozom ide még egy bejegyzéssel is...igyekszem majd megírni. Rendeltem pár könyvet, magamtól magamnak. Igaz többszöri nekifutásra sikerült csak összehozni a darabszámot  és az általam meghatározott összeget, így jókat vitatkoztam saját magammal.

Ja és integetett nekem a Mikulás! Kettő is!! Ez azért már túlzás:D :D

2 megjegyzés:

  1. Ilyen ez az év vége! :-D
    Nálunk is jöttek mentek a Mikulások :-), Dotto Ottó (városi kis vonat) vonaton angyalkákkal utazott, a másik pedig krampuszokkal sétált, nagyon jó hangulat volt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a vonat cuki lehet :-)

      Én általában nyugisabban viselem, vészelem át a karácsony előtti időszakot:-)

      Törlés