2020. július 22., szerda

Veronica Henry: Hosszú hétvége

Így - az egyáltalán nem érzékelhető - nyár kellős közepén, én sem kívánnék magamnak mást, csak egy hosszú hétvégét. Gondoltam adjunk az érzésnek, ezért esett a választásom erre a könyvre.

Ami jó volt, az a helyszín, és a hamisítatlan nyaralós hangulat. Ami viszont túl sok volt, azok a szereplők. Nagyon sok szálat tartott kézben a szerző, és nagyon gyorsak voltak a váltások, bevallom nem is voltam kíváncsi mindenkire...

Adva van egy kicsi, de impozáns szálló. Mind az alkalmazottak, mind a vendégek főszereplővé lépnek elő erre a bizonyos hosszú hétvégére. Bepillantunk a kulisszák, és az ajtók mögé.
Tulajdonképpen Claire a fő főszereplő. A szálló igazgatójaként az ő élete bonyolódik a leginkább, és az ő múltjába is bepillantást nyerünk.
Csalfa férj, esküvőre készülő legénybúcsús szereplők, a szálló tulajdonosai, és egy fiatal pár mellett a dolgozók is aktívan szövik a szálakat.

Amiben biztos voltam, hogy "boldog befejezés" ezúttal sem maradhat el, hiába fogytak az oldalak, és egyre csak késtek a megoldások.

Igazi strandkönyv, ahol a bágyadt napsugarak, és naptej illata mellett el is hisszük, hogy minden gondunk megoldódhat.

Értékelés:
3 szállodai cseresznye az 5-ből!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése