2021. március 7., vasárnap

Lauren Urasek: Netrandi

 

„Olyan vagyok mint a hóvihar. 15- 20 centiméteremmel, arra kényszerítelek, hogy ágyban töltsd a hétvégét.” Mi van?? :D Az ilyen szövegekért érdemes volt olvasni ezt a könyvet.

 A szerző 2014 -ben egy véletlennek köszönheti, hogy felkapta a média. az OkCupid társkereső lelkes használójának úgymond élménybeszámolója ez a majd kétszáz oldalas kötet.

Olvasás közben végig az motoszkált a fejemben, hogy vajon Lauren próbálkozott e egyáltalán a hagyományos módszerrel? És vajon miért függött rá ennyire erre a fajta társkeresésre. Ráadásul azt írja ő boldog szingli, mégis ezek a végeláthatatlan iszákos randik nem ezt sugallják...Egyáltalán nem volt elkésve, huszonnégy évesen szerintem nem kellene ennyire "kapkodni".

Egyébként már hányingerem volt a sok alkoholtól. Tényleg nem lehet beülni valahová anélkül, hogy végig kelljen vedelni a ház teljes pia választékát?

Néhol kicsit ellentmondott magának a szerző; lásd milyen a jó profil, profilkép, szöveg – mert ugye nem sikerült álmai lovagját becserkészni (legalábbis a könyv megjelenéséig.)
Miért jó a nagyváros választék szempontjából, és miért rossz(???) egy partner mellett megállapodni.

Előbb azt említi rossz a kisváros, kevés a felhozatal, mindenkit ismer stb. Aztán a következő oldalon irigykedik a városban maradt ismerőseire akik ott találtak párt, vagy éppen a gimis iskolatárshoz mentek feleségül. Most akkor hol jó? Kisváros vagy a személytelen New York? Nagyon sokszor említi a tetoválásait, mintha ez akkora különlegesség lenne, és a beválogatott levelek írói is rá vannak kattanva erre..szerintem manapság körülbelül annyira egzotikus mint egy fülbevaló vagy nyaklánc.

Lauren minden esetben megfogadta mi az amit elvár az első bemutatkozó soroktól. Például elég egyetlen helyesírási hiba, és a jelöltnek esélye sem volt. Ilyenkor mindig eszembe jut Agatha Christie aki sosem titkolta, hogy borzalmas helyesíró. Hiába falta gyerekkorától a könyveket, nem ragadt rá a helyesírás. Mégis milyen zseniális író volt!!! Nyilván a Csá, meg Szébségem már az a szint aminél nincs miről beszélni.

Remek turmix a vicces felhasználónevektől -ÁllóDákó77:D – azon át milyen a jó smink, egészen a kínos randikig. Megszólal jó pár szingli is, elmesélve a legdurvább élményeiket.

Van egy fejezet a könyvben ahol az elírásnak köszönhetően Lauren időutazó lesz:D

 


 

 Gyorsan lehet vele haladni, remek kikapcsolódás. Igaz sok reménnyel nem kecsegtet azoknak akik most is lelkes internetes társkeresésben vannak:-(

 Értékelés: 4 randizó cseresznye az 5-ből!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése