2020. november 10., kedd

365 nap múlva esküvő !!!


 Komolyan szeretném kipróbálni...na jó, vagy olyan valakivel találkozni aki meg meri csinálni, pláne ha sikerül is ez a projekt!!

Micsoda könyvek vannak a könyvpiacon. Már mindent meg lehet tanulni könyvekből; Idegen nyelvet, főzni, keresztkötést, és ezek szerint házasodni is!!

Lássuk mit ígér nekünk a doktornő:

Dr. Janet Blair Page könyve egy olyan sokat tesztelt és jól működő módszert ad a párkereső nők kezébe, amellyel képesek lesznek átvenni a szerelmi életük feletti irányítást, megtalálni, elköteleződésre bírni és megtartani életük szerelmét – mindezt 12 hónap, vagy akár ennél is rövidebb idő alatt! Az írónő, aki az USA egyik legismertebb párkapcsolati szakértője, összeírta az Emory Egyetemen tartott népszerű társkereső előadásainak a legjavát – amelyet a CNN, a FOX, a Good Morning America és a The Early Show is szponzorált –, és lépésenként belefogalmazta ebbe az egyedülálló könyvbe. A szerző eddig több ezer nőnek és párnak segített megtalálni az igaz szerelmet – most pedig a magyar nőkön a sor!


Kicsit ijesztően hangzik az - elköteleződésre bírni és megtartani életük szerelmét...- mondat, de ugye a cél érdekében ne finnyáskodjunk. 

Az biztos, hogy ha most lennék szingli nem hiszem, hogy bajlódnék társkereséssel. A mostani randi appos időkben, ahol mindenki, mindent gyorsan akar, ki érne rám?? Beszélgetni, megismerni a másikat, lassan haladni...

Mire elég egy év? Ezek szerint mindenre.

Kívánságlistásra került a kötet! Marha kíváncsi vagyok, egy profi tanácsára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése