2022. március 6., vasárnap

Még tavaly, már idén

 Úgy ahogy az olvasás, lassan már az írás is megy.. Az olvasással lényegesen lassabban haladok, hogy jó pár könyvet félbehagytam mert vagy túl szomorú volt, vagy túl bonyolult az én leterhelt agyamnak.

Régi jó megfigyelés, hogy semmi sem változik, mégis minden... 

Főként a lazább, csajos regények tudtak lekötni az utóbbi időben. Egy kis probléma, egy kis szerelem.

-Carla Buckley: Perzselő titkok

-Alessandra Torre: A Szellemíró

- Matthew Norman: Nyerő Páros

- Catherine Isaac: Te, Én, Minden

-Dolly Alderton: Minden,  amit tudok a szerelemről

- Emily Henry: Strandkönyv

Dolly Alderton kellemes meglepetés volt. Az önéletrajti ihletésű könyvben bepillantást nyerhetünk Dolly fiatalkori éveibe. Olvasás közben bőven vonhatunk párhuzamot a saját, és Dolly élete, vívódásai között. 

És jó hír, (legalábbis nekem)-, hogy hamarosan újabb könyvet olvashatunk magyarul, Szellemek címmel.

Nyerő Páros: Az alapötlet remek lett, a mai kapcsolatok rákfenéje az unalom, a gyereknevelés macerája- amire nincs más megoldás mint a régi jól bevált trükk, a megcsalás. De mi van ha szabad a csók, és előre szólunk ha félrelépünk? Sajnos a kivitelezés elnagyolt lett és vérszegény. Hiányzott belőle az a mélység amit a téma kívánt volna.

Strandkönyv: Kellően csajos volt és vicces, de azért a harmincas éveikben már kellő múlttal rendelkező  szereplők adtak némi fejtörést, hogy legyen min aggódni. Mindenképpen ajánlom!! 

Te, Én, Minden: Az elvált szülőkkel megspékelt nyaralás, ahol természetesen felbukkannak a barátnők , és a régi ellentétek a volt házastársak között. Tetszett!! Nagyon reális, és mai.

A Szellemíró: Igazán izgalmas thriller, ahol az apró mozaik darabok szép lassan kerülnek a helyükre.

Perzselő titkok: A szerző előző könyve is remek thriller féleség volt, ez sem maradt el nagyon mögötte. Család, titkok, ellentétek, gyereknevelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése