2012. február 28., kedd

Chloe Neill:Ha eljön a péntek


A Lányok olykor harapnak folytatása,talán még jobban is tetszett mint az első rész.Pedig kevesebb volt benne a humor meg a frappáns párbeszéd,mégis jobban fogytak a lapok,sokkal inkább kíváncsibb voltam a történésekre.Kevesebb volt a kifogásolnivalóm is.Azt már lerágtam,hogy kár volt a sorozatnak mindig új címet adni,de azt valahol a borítón jelölhették volna,hogy ez egy sorozat második darabja...én erre utaló jeleket nem igen találtam...illetve ennek a résznek a belső borítóján szerepel az első rész tartalma..na de aki megveszi a második részt igencsak falba veri a fejét,hogy van első rész is...

Visszakanyarodva a történethez-Merit ebben a részben nekem szimpatikusabb,sokat agyal,rágódik a múlton, a vámpír léten, a szülein de szerencsére ezek a töprengések nem csapnak át nyafogásba.Ethan a vámpírház feje is visszafogta magát és nem pattognak állandóan a szexi szikrák...van mivel lefoglalni magukat a vámpírtársadalomban is vannak olyanok akik nem bírnak magukkal.
Nyomoznak,harcolnak,tárgyalnak,bálba mennek... Merit kicsit visszanyúl az emberi életének szereplőihez ,muszáj neki ha segíteni akar a mostani életén...

Azt hittem,hogy elillan a lelkesedésem a sorozat iránt de szerencsére szó sincs ilyesmiről,kikapcsolódásnak tökéletes és sajnálom,hogy várni kell a következő részre.

és a borító:A festett hajú lány ezúttal sem maradt le,és ráadásnak most fel is fegyverezték-de még így sem tetszik!Miért kellett ezeket a jó kis borítókat így elrontani???
Értékelés:
5 cseresznye az 5-ből!!

4 megjegyzés:

  1. Nem tudod mikorra várható folytatás?

    VálaszTörlés
  2. Missy-Sajnos nem tudom,de reménykedem ,hogy hamarosan és ha jó lenne ha újra dupláznának vagyis megint jöhet egyszerre két rész:-))

    VálaszTörlés
  3. Egyelőre azonban még hírét sem hallottam,hogy jönne a harmadik rész:-((((

    VálaszTörlés