2013. július 30., kedd

Jennifer Probst: Érdek házasság



Minden a történet ellen szól... valószínűleg mégis azért vettem a kezembe mert éppen ennek a könyvnek van szezonja- hőségriadó, lángos, strand, az ember a pihenése közben az árnyas fák alatt még el is hiszi amit olvas. A borító ismét hatott rám, nekem nagyon megtetszett.

A könyv szerint a jóképű , gazdag de lelkileg összetört férfi igenis megtalálhatja élete szerelmét egy átlagos (mármint nem gazdag, és sznob) nő mellett, akinek könyvesboltja van és szereti az árva kutyákat, na meg az árva kutyákkal összerágcsáltatni a gazdag férfiak perzsa szőnyegeit.
Alexa imádja a szüleit és az iker húgait, de sajnos anyagilag nem tudja úgy segíteni őket ahogy szeretné. Már a bankok sem hiteleznek a lánynak, akinek barátnője adja a tippet, hogy menjen feleségül bátyjához, aki nem ismeretlen a lány számára, hiszen gyermekkorunkban sok időt töltöttek együtt. Persze Nick sem ok nélkül venné el Alexát, azon kívül, hogy szerződésben rögzítik a részleteket, Nick csakis így válhatna teljes jogú örökös az építési vállalatban amit bácsikája hagy rá, Nick pedig fél, hogy playboy apja megtámadja a rendeletet.

Egy évre szól a szerződés, Alexa megkapja a pénzt amire családjának szüksége van, Nick pedig a látszat feleséget aki csak dísz lenne az oldalán...

Tényleg klisék sorozata a történet, sokszor, sokan megírták már ezt, mégis olvasmányos volt, és azt is meg merem kockáztatni, hogy izgalmas. Tudjuk, hogy mi lesz a vége, tudjuk, hogy minden ész érv és szerződés ellenére egymáséi lesznek, és persze megvannak benne a romantikus történetek idegesítő momentumai, mint a tökéletes testű nő, és férfi, a pazar szex és gazdagság.
A testiség szerencsére nem sűrűn szerepel, de azért kapunk pár ágy jelenetet, de ki lehet bírni.

Itt -ott a szerző megcsillantotta a tehetségét, és voltak részek amik teljesen lekötöttek.Összességében nem bántam meg, hogy elolvastam, kikapcsolt és teljesen át tudtam magam adni a történetnek.
Remélem a szerző a következő romantikus könyvével bebizonyítja, hogy van még pár eredeti ötlete.

Nem szívesen lobogtattam az olvasmányom, mert pár férfi fura pillantásokkal illetett amint elolvasták a könyv címét, talán magyarázkodnom kellett volna, hogy nem vagyok egy középkorú , elkeseredett szingli...



Értékelés: 4 házas cseresznye az 5-ből!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése