2016. június 13., hétfő

Nyírd ki ezt a naplót

Fiatalabb koromban nagy elszántsággal írtam naplót. Igaz nem volt  nagy fantáziám, hiszen nem ragasztottam bele, nem rajzoltam, nem voltak benne képek, emlékek. 
Kicsit már idősebb vagyok, de azt hiszem megérkezett a nekem való napló...legalábbis remélem, hogy valami tényleg különlegeset kapok majd és igazi élmény lesz kinyírni, beleírni.

 
Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogy összegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy napló, amivel azt tehetsz, amit csak akarsz. Sőt utasítanak rá…
Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt el már világszerte, megmozgatja a fantáziádat, elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.
Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!
Természetesen nem csak a rombolás a cél, hanem létrehozni, valami újat, személyeset, egyedit. Több mint kétszáz oldalon alkothatsz, a végeredmény pedig egy olyan könyv, amelyből a világon csak egyetlen példány létezik, a tiéd!
Kiadó: Maxim Megjelenés: Június 20.
 
Itt előrendelheted a naplót: Maxim kiadó

 


2 megjegyzés:

  1. Megrendeltem a gyereknek, csak közben hiánycikk lett. ;-) Pedig én is kíváncsi vagyok rá.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos már nem az Én (Mi?) korosztályomnak szól, de ha most lennék tizenéves akkor sem lenne szívem koszban húzgálni vagy koszos kocsi oldalának dörzsölgetni... van benne pár aranyosabb feladat, de a nagyrésze számomra meg sem közelíti a kreativitás fogalmát.
    Többet vártam ettől a kötettől.

    VálaszTörlés