2017. szeptember 8., péntek

Jill Shalvis: Egyszerűen ellenállhatatlan

"Üdvözöljük Lucky Harborban!
 2100 szerencsés ember
és 10 100 kagyló otthona"

Maddie két féltestvérével karácsony előtt nem sokkal érkezik a festői szépségű kisvárosba ahol  megtekinthetik anyai örökségüket, ami nem más mint egy lepusztult motel.
Főszereplőnk Maddie mentsvárként tekint az örökségre, a határozott Tara megszabadulna tőle, a csavargó Chloe-nak nincs határozott véleménye.

A három nőt megannyi kedves helybéli, rengeteg büfé és egy forgalmas söröző fogadja. Úgy tűnik hiába kisváros az emberek vajmi keveset ülnek otthon. Ha nem söröznek akkor hamburgert tolnak az arcukba vagy shaket isznak, az biztos, hogy a város a vállalkozók paradicsoma.
Maddie már az első napon belefut a polgármesterbe, aki a város igazgatása mellett szintén vállalkozó, és nem mellesleg a helyi szívtipró, aki úgy tűnik csak Maddie-re várt eddig. Jax Cullen tökéletes férfi, még szerszámöve is van!

Élveztem ezt a történetet nincs benne unalmas rész, egy motel felújításáról olvasni meg pláne izgalmas.
A lányok előbb utóbb rádöbbennek, hogy anyjuk tulajdonképpen jót tett velük, hogy egy emberként kell valamiért küzdeniük, a receptes dobozában  talált bölcsességek  által pedig jobban megismerhetik anyjuk sosem ismert oldalát.

 Azért a nagy munkát időről- időre megszakítja pár csókcsata meg flörtölés, ezekből én kevesebbet is elviseltem volna, körülbelül minden harmadik oldalon van lihegés meg tapizás. (Néhol még ennél is több.)

Meglepő tény, hogy a sorozat közel ötven részes!!!! Aki végigolvassa a Lucky Harbor köteteket kaphatna egy "Legkitartóbb olvasó" érmet, vagy valami.

Értékelés:
3 moteles cseresznye az 5-ből!!!

4 megjegyzés:

  1. Nekem az elmúlt években Jill Shalvis lett akihez fordulok, ha könnyű szórakoztató modern romantikust keresek. Szeretem a stílusát, a karaktereit, a párbeszédeket. Nem tudom a magyar kiadásból ez mennyire jön le. Lucky Harbor pletykás facebook-ozó öregjei a legjobbak.
    Amúgy Shalvis elég termékeny, tényleg rengeteg regényt írt már, de a Lucky Harbor csak 12 részes (+ néhány novella), s hármasával adnak egy-egy trilógiát ki a regényei (itt a három testvér, aztán van 3 barátnő meg 3 haver egy-egy-egy következő körben).

    VálaszTörlés
  2. A karakterek és a stílus jó, ahogy írtam is nem volt szenvedés olvasni, nekem ez a csók/tapi/szex volt sok, tényleg majd' minden oldalra jutott valami ebből, és egy idő után ez már unalmas.
    Az is hihetetlen ahogyan ez meg van jelenítve, a csajnak tökéletesen gömbölyű a melle, meg mindene, a fickónak fát lehet vágni a formás fenekén. Már attól elájulnak ha meglátják a másikat stb.

    Az, hogy hány részes valóban a sorozat nem tudom:D A fülszövegben volt megemlítve, hogy konkrétan ez a sorozata a szerzőnek közel az ötvenedik részénél tart. Lehet rosszul fogalmaztak.

    VálaszTörlés
  3. Végig olvastam az első könyvet. A történet kevesebb erotikával még elmenne. A második könyv már unalmas egy kicsit. Olyan érzésem van, hogy újra olvasom az elsőt. A harmadikat talán már el sem kell olvasnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Jutka azt hiszem egyetértünk a könyv kapcsán :-) Bevallom én nem is folytattam ezt a sorozatot. De annak nagyon örülök, hogy megosztottad velem a véleményed.

      Törlés