2017. december 17., vasárnap

Tracy Buchanan: Elsüllyedt titkok

Mint minden valamirevaló családtörténetben ebben is a múlt és a jelen váltakozik a lapokon.Három lánytestvér múltból, és egyikük lánya a jelenből.
Megannyi titok ami felfedezésre vár, és a biztosnak hitt múlt ami felszínre kerülve teljesen megváltozik.

Willow imádta szüleit, anyja korai halála hatalmas űrt hagyott a fiatal lány életében, nagynénje viszont sosem mutatja ki igazán az  érzelmeit, keveset beszél a múltról, és testvéréről sem hajlandó sokat elárulni. Willow egy kiállítás megnyitójára kap meghívót, ami furcsa módon anyja nevét viseli.
A lány úgy sejti, hogy anyja Charity és a fotós Niall között egykor szerelmi szál szövődhetett, annak ellenére, hogy szülei imádták egymást.
Nagynénje természetesen hallgat, így a lány úgy dönt a fotóst fogja felkeresni a válaszokért.

Különleges és hangulatos történet, ami sokkal többet rejt mint egy tiltott szerelmi románcot és az abból fakadó galibákat.
A szerző remek hátteret adott a történetnek, fantasztikus tájakon barangolunk és közben olyan különleges természeti csodával ismerkedhetünk meg, mint az elsüllyedt erdők titka szerte a világon
 ami szereplőinket összeköti a múltban és a jelenben.

Értékeltem, hogy nem mindenki tökéletes,a hasonló regényekben túl sok a papírmasé figura, se nem jó, se nem rossz. Itt remekül elkülönülnek a karakterek, bizony van aki egyáltalán nem tökéletes.

Értékelés:
4 víz alatti cseresznye az 5-ből!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése