2017. július 2., vasárnap

Delphine De Vigan új könyve !!

A No és Én, Semmi nem áll az éjszaka útjába számomra emlékezetes olvasmányok voltak,  így azonnal felpattant a szemem amikor a délutáni szunyókálás után a várható megjelenéseket böngészve megpillantottam a szerző nevét.
Ráadásul ezen könyve teljesen más műfaj mint a korább könyvei.
Minden esetre gyorsan kosárba került könyv ami a könyves webáruház szerint holnap meg is jelenik! 


 A regényben mindvégig homály fedi, hogy hol a határ a valóság és a fikció között. A főszereplő Delphine, maga az írónő, aki előző könyvének rendkívüli sikere után súlyos alkotói válságba kerül, hosszú ideje egyetlen sort sem képes leírni. Váratlanul belép életébe egy számára ismeretlen, de őt rejtélyes módon tökéletesen ismerő nő, L. Pontosan azt a nőtípust testesíti meg, amit Delphine titokban mindig csodált: tökéletes a megjelenése, magabiztos a fellépése, minden helyzetre hibátlanul reagál. Különleges, misztikus, a külvilág számára láthatatlan, a normalitás mércéjével meghatározhatatlan, számtalan váratlan fordulatot hozó kapcsolat alakul ki a két nő között.
L. hihetetlenül intuitív, mindent tud Delphine gondjairól, lépésről-lépésre nélkülözhetetlenné válik az írónő életében. Befészkeli magát a gondolataiba, a magánéletébe és a munkájába. Hatalmába keríti őt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése