2015. április 10., péntek

Maxim kiadó Könyvfesztiváli ajánlata- Olvasnám!!

Alice Hoffman:Gyönyörű titkok múzeuma
A történet New York-ban játszódik a huszadik század mozgalmas első két évtizedében. Két nagyon különböző ember szenvedélyes, feszültségekkel teli szerelmi története. Helyszín: Coney Island. Coralie Sardie a Gyönyörű titkok múzeuma nevű mutatványosház tulajdonosának lánya. A parti sétány melletti intézményben a lelkes közönség furcsa lényeket tekinthet meg. A kitűnő úszó Coralie apja „múzeumában” sellőként szerepel más furcsa lények, a Farkasember, a Pillangólány és a százéves teknős mellett.  Egy éjjel Coralie megpillant egy nagyon helyes fiatalembert; a férfi a holdfényben fákat fotografál a Hudson folyó mentén.

A fotográfus Eddie Cohen; orosz emigráns, aki elhagyta közösségét és szabósegédi munkáját. Amikor Eddie a hírhedt Triangle gyár tűzesetét fényképezi, egy fiatal nő eltűnésének titokzatos ügyébe keveredik. 



Glendon Swarthout: Őrület és szerelem
Ez a könyv az amerikai Vadnyugat első telepeseinek döbbenetes története az 1850-es években. Azokat ünnepli, akikről eddig sosem hallottunk: a bátor nőkről, akiknek elméjét és lelkét meggyötörték a keserű megpróbáltatások. Keresni kell egy „hazatérítőt”, aki visszakíséri néhányukat keletre, egy szanatóriumba. Amikor a vidék egyetlen férfija sem vállalja, a feladat Mary Bee Cuddyra száll, a rettenthetetlen és leleményes vénkisasszonyra és volt tanítónőre. Mary Bee legyen bármilyen bátor is, tudja, hogy egyedül nem járhat sikerrel. Egyetlen útitársat talál csupán, az alantas George Briggset, a földfoglalót. Így kezdődik hát útjuk kelet felé gyarmatosítás, megpróbáltatások, indián támadások, jégviharok és magány közepette. A feszes, pergő kalandok sorából időtlen klasszikus született. 

Még több újdonság, és megrendelőlap itt: Megrendelés

6 megjegyzés:

  1. Ú, ez a hoffman borító nem igazán jön be, de... nem panaszkodom, örülök, hogy egyáltalán kiadják :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod nem a külcsín hanem a belbecs a fontos:D Reméljük a tartalom mindent visz majd és mellékes lesz a borító :-)

      (Nekem sem tetszik :P )

      Törlés
    2. Persze, meg ha azt vesszük, az előző kötetek se kaptak túl szép borítókat, csak ez annyira... nem hoffmanes, meg nem szép :D az eredeti olyan kis szépséges. de ez mintha az american horror story 3. évadához készült volna.

      Törlés
    3. "american horror story ." :D:D Ha az az úszóhártyás kéz-láb nem lenne rajta, egy fokkal jobb lenne :-)

      Törlés
    4. Nekem nem egy fokkal, hanem egy úszóhártyányival :D

      Törlés