2015. április 28., kedd

Porcukor és Habverő

 
Mostanában teljesen rabja lettem ezeknek a gyönyörű albumoknak. Teljesen mindegy, hogy a sütés vagy főzés rejtelmeibe enged bepillantást,nekem kell.

Papp Emese tizenöt éve gyakorolja a cukrászmesterséget, és most megosztja velünk a műhelytitkokat.

Felbukkannak a klasszikusok, mint a piskóta az isler, muffin, almás pite is, de aki újdonságra vágyik az például biztosan sikert arat majd a somlói galuska tortával!!


Legszívesebben egy alapos bevásárlás után, bezárkóznék a konyhámba és elkezdeném megsütni a sok csodasütit.
Aki pedig tényleg nagyon kezdő, és messzire kerüli a sütőt, az se csüggedjen, egy fejezet a sütés nélküli édességeknek lett szentelve.

Gyönyörű kivitelezés mellett megemlíteném az áttekinthetőséget is, ami szerintem nagyon fontos ezeknél a köteteknél.
A receptleírásoknál nincs telezsúfolva az oldal plusz információkkal, lábjegyzetekkel.
A bal oldali színes sávban a hozzávalókat tekinthetjük át. Középen az elkészítés leírása, jobb oldalon pedig az elkészült sütemény fotója nevet ránk.

Értékelés:
5 porcukros habverő az 5-ből!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése