2013. június 24., hétfő

Samantha Young: Dublin Street



Muszáj hasonlítanom más könyvhöz, nekem olvasás elejétől a Gyönyörű sorscsapás ugrott be, nagyon hasonlít rá a történet, és hát azzal is kicsit befürödtem, ez is csak egy fokkal volt olvashatóbb.

Az új divat szerint ebben a műfajban: Adva van egy jóképű férfi, egy szép lány (aki nem tudja magáról, hogy szép, de közben meg igen) egy látszólagos nyugalmas élet, ám persze a múltban azért vannak sötét foltok, és ugye mi lehetne izgalmasabb mint a fiú és lány egymásra találása, sok szexuális részlettel fűszerezve, na meg kellő huzavonával.

Joss egy szép napon (8 évvel azután, hogy a szüleit és a testvérét a szerző egy tollvonással elintézi) új lakást keres. (Bár van elég pénze, nem vesz magának lakást, mert ugyan szereti a magányt, de igényli a társaságot is) olyan lakótársat keres aki ha kell mindig kéznél van, de ha kell eltűnik... a lakás ára nem gond, mint említettem pénz van dögivel. Hogy Joss ne szakadjon el azért az élet nehézségeitől sem, pultosként is dolgozik...maradék idejében egy fantasy sorozat írásán dolgozik- ami a történet közben valahol homályba vész, és átalakul egy életrajzi ihletésű könyvvé, amit Joss anyukájának élete ihletett.)

Miután ez megvolt, kezdődhet a különös és véletlen találkozás egy döglesztő pasival, aki persze a főszereplő párja lesz.

Joss huszonéves, Braden harminc körüli, mindketten érzelmileg kissé fejletlenek, éretlenek. Persze Joss esetében ez biztosan a múlt hatása, Braden meg csak férfi, na.

A történet végig arra épít, hogy mindketten vonzódnak a másikhoz, pattognak a szikrák, vannak heves csókcsaták, aztán meg van a köztes idő, mikor mindkettő tagadja a dolgot, meg ellenkezik, főleg Joss, aki semmit sem akar, de mégis...

Jön az újabb fordulat, megállapodnak, hogy három hónapig csak szexelnek, oszt' jó napot!

Persze ez idő alatt kiderül, hogy B. eddig hiába kaphatott meg mindenkit, neki csak Joss kell.És Joss is hiába smárolt a munkatársával-nem jelentett semmit, és hiába nincs tisztában a testi adottságaival, azért, tudja, hogy jól néz ki.....


Még hosszú sorokban folytatódhatna ez a heves szerelmi történet, de elfáradtam,és csalódott vagyok.

Inkább álljon itt pár "kedvenc" mondat a könyvből:

"A nők általában azután szoktak seggfejnek nevezni, hogy megdugom őket , és hívok egy taxit."  (Micsoda férfi!!!)

" Nyau!"  (Nincs macska a történetben)

" Akarod, hogy megdugjalak?" (Milyen araaaaanyos!! )

" Braden, én nem akarom, hogy bármi is legyen köztünk.
-Ezt mondd a lucskos bugyogódnak bébi." (Micsoda férfi 2!!)

" Még mindig itt érzem az ízed a a számban, Jocelyn.És még mindig kőkemény a farkam." ( ....micsoda férfi 3.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése