2014. február 20., csütörtök

Nefelejcs Női napló


Szinte minden év elején a nők többsége bajban van. Mert ugye egy évig hordtunk magunkkal egy nehezen választott vagy éppen ajándékba kapott noteszt vagy határidőnaplót. Aztán az az egy év gyorsan eltelik, a kis könyvecskék betelnek, elrongyolódnak. Jön egy újabb év amit tiszta lappal na és határidőnaplóval kezdhetünk.
Bár ez a kis könyvecske nem egy klasszikus határidőnapló, mégis ragaszkodni fogunk hozzá mert nagyon sok rétegű, rengeteg hasznos kis fejezettel, ilyen például a pollennaptár!

Az egészséges táplálkozás, na meg örökké fogyókúrázó hölgyeknek remek társ lesz a kalóriatáblázat.

A visszafogott halvány rózsaszín lapokon helyt kapnak a receptjeink, születésnapi, névnapi emlékeztető, fodrászunkhoz külön oldal és még sorolhatnám.

Ami nagyon tetszett még, az a szórakozás fejezete, ahová a vágyott könyveink címét is felírhatjuk.

Tipikusan az a kis kötet ami azoknak tesz jó szolgálatot akik szeretik ha mindig van a kezük ügyében toll és papír, így minden olyasmit feljegyezhetnek ami egy -egy cetlire írva elkeveredik, de ebben a Női naplóban biztosan nyoma marad, legyen szó a barátnő által lediktál új süti receptről, vagy éppen arról, hogy mekkora függöny kell a nappaliba.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése