2014. február 17., hétfő

Szerelmek és Házasságok


A sorozat első része a Szerelmem egy angyal nagyon aranyos, kedves, megható, romantikus és ifjúsági műfajához komoly kötet volt. Sajnos azt kell, hogy írjam, hogy ez a könyv viszont iszonyat csalódás volt:-(
Sejtettem, hogy hogyan fog kezdődni ez a rész, de arra nem számítottam, hogy ennyire semmitmondó és gyenge lesz ez az igencsak vaskos kötet.
Nem szeretném senki kedvét elvenni a folytatástól. Így próbálok lényeges dolgokat nem elárulni.
Ugye Mia elveszíti Patricket, innen indul ez a könyv, Mia kórházba kerül.. kómában van.

És innentől kezdve végig gyenge lábakon inog a történet. Már maga Patrick megjelenése is olyan semmilyen volt. Egyáltalán nem hatott meg, nem vágott mellbe, főleg mert szegény srácot olyan semlegesnek, halvérűnek álmodta meg a szerző, hogy akár egy próba babát.

Mia valamilyen formában még mindig kapcsolatban van szerelmével. Közben a család aggódik, megjelenik a vehemens nagyi, aki már az első részből tudva lévő, nincs jóban lányával, vagyis Mia anyukájával. Közben kiderül, hogy Mia nevelő apukája és anyukája körül is gyűlnek a sötét fellegek...

Ez a sok-sok galiba felváltva habzik a lapokon, miközben én mindvégig tudtam mi lesz a vége. Ez kicsit elvett az olvasás élményből, valahogy túl egyértelmű volt hova vezet a sok ellenállás, hiszti és csökönyösség.

Még nem tudom eldönteni, hogy akarom -e a következő részt.

Értékelés:

3 angyali cseresznye az 5-ből!!!


Jennifer Probst: Trükkös házasság

Az Érdek házasság volt annyira jó, kíváncsi legyek a folytatásra. Lehet a nyár, és a hőség hozta ki belőlem, hogy az első rész tetszett, mert ez a könyv annyira már nem nyűgözött le.
Tulajdonképpen a másod szereplők lépnek főszereplőkké ebben a kötetben,  vagyis Alexa és Nick után Michael és Maggie szerelmének beteljesülésének lehetünk tanúi.

Nem igazán tudok többet nyilatkozni a könyvről, ha ezt tenném akkor tulajdonképpen elmesélném a sztorit. Legyen elég annyi, hogy az elején számomra túl sok volt a nyűglődés, Maggie ugyanis bizton állítja, hogy Michael Alexába szerelmes...

Viszont a gazdagsággal sikerült megbarátkoznom, mégpedig azért mert ennek a kötetnek az ajánlójában már szerepel, mintegy alcímként a Milliárdos feleségek sorozat címke, így már nem vagyok kiakadva ezen.

Aki szereti a hasonlóan fűszerezett sorozatokat: szerelem, házasság, romantika és nyakig érő pénzérmék, annak nemcsak az első két kötetet ajánlom, hanem a hamarosan megjelenő harmadik részt is: Elhibázott házasság címmel.

Értékelés:

3 gazdag cseresznye az 5-ből!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése