2015. június 22., hétfő

Olvasnám


Dorothy Koomson  új regénye kapcsán töprengtem azon, hogy vajon honnan ilyen ismerős a szerző neve?
Aztán beugrott, hogy évekkel ezelőtt két könyve is megjelent már nálunk a Partvonal kiadónál.

Csokoládéfutam és a A barátnőm kislánya  két remek könyv volt, így azt hiszem muszáj leszek beszerezni a Kulinária kiadó által megjelentetett kötetet is.Egy ártatlan rajongás örökre megpecsételte a sorsukat.

Két tizenéves lány, akiket azzal vádoltak, hogy megöltek egy tanárt. De csak egyikük került börtönbe a gyilkosságért, a másik szabadon élhetett.

Két tizenéves lány, akik akár barátnők is lehettek volna. De ugyanazért a férfiért rajongtak, és emiatt örökre megváltozott az életük.

Húsz év elteltével kiszabadul a gyilkosságért elítélt Poppy. Még mindig állítja, hogy ártatlanul került börtönbe, és feltett szándéka, hogy megkeresi Serenát. Szembe kell nézniük egymással és a közös, sötét múlttal. Mi történt valójában? Jól ítélt-e a bíró? Melyik lány volt a gyilkos? És mit tett a tanár a két tapasztalatlan tinédzserrel, amiért az életével fizetett?

Dorothy Koomson lebilincselően feszes regényéből A fagyis lányok címmel 2013-ban angol tévésorozat készült. Felkavaró és hazánkban is aktuális témája miatt csak felnőtt olvasóknak ajánljuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése