2016. március 19., szombat

Liliana Hart: Go -Go girl nyomoz

 
"Egy: Sosem volt részem igazán jó szexben. Kettő:Nagyon szeretnék ezen változtatni."


Hogy mitől más, vagy több ez a sorozat mint mondjuk a Szingli fejvadász(ami csak filmen tetszett, könyvben nem) vagy Hannah Swensen titokzatos esetei sorozat nem tudom, de ez nekem nagyon bejött. Talán lazább mint a felsoroltak, és Addison szerethetőbb mint a többi vagány magánnyomozót alakító nőci.

Addison egy talpraesett de hebehurgya nőszemély aki folyton pofára esik és leeszi magát, sőt a vőlegénye az oltár előtt hagyta faképnél, mégis tud örülni egy dupla csokis fagyinak, vagy egy helyes nyomozónak.
Nem mellesleg minden követ megmozgat, hogy övé legyen álmai háza, amihez csak pár ezer dollár hiányzik. Éppen ezért a történelemtanítás mellett nem rest rúdon pörögni-ami nem annyira megy neki-, vagy éppen bokorban hasalni, fára mászni, ha a helyzet úgy kívánja.
Annyi minden történt újonc magánnyomozónkkal, hogy attól tartok nem marad több akció és csók a következő részekre.
Addison az első, és egyben utolsó munkanapján mint go-go girl a főnökébe botlik egy sikátorban... és ezzel mintha egy lavina indulna el Addison életében, egyre másra üldözik, kap fenyegető üzeneteket, és még a lakása is beázik.
Persze mit sem érne egy szórakoztató könyv romantika nélkül. Nick nyomozó -igazi!!- felbukkanása dupla löketet ad a történetnek.

"Sosem tudhatod, mikor futsz bele a lelki társadba. Csak legyen rajtad bugyi! Te sem akarhatsz könnyűvérűnek tűnni."

 Mondjuk én a szerző helyében kicsit tovább húztam volna a páros egymásra találását, akár a következő részig is! Picit túl gyorsan megadták magukat:-)

Várom a következő részeket, amelyből szám szerint már három is van.

Értékelés:
4,9 lenyomozott cseresznye az 5-ből!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése