2016. május 5., csütörtök

Tavaszi romantika


Cathy Kelly: Párizsban kezdődött

MINDEN PÁRIZSBAN KEZDŐDÖTT...
Az Eiffel-torony tetején fiatal pár áll, a fiú izgatottan markolássza a titokban magával hozott jegygyűrűt. Mi lesz, ha a barátnője elutasítja? És ha igent mond, hogyan tovább? Amikor elhangzik a válasz - a turisták elragadtatott éljenzése közepette -, minden megváltozik, méghozzá nem csupán a boldog pár, hanem az őket hazaváró családtagjaik és barátaik számára is.
Leila csúnyán összetört szívét ápolgatja, mióta a férje egy nap fogta magát, és elhagyta, de most eltökéli, hogy a menyasszony kedvéért jó képet vág az eljegyzéshez. Vonnie, a kivételes tehetségű tortamester fiatal özvegyként épp csak mostanában mer ismét a szerelemre gondolni - ám valaki mintha akadályt próbálna gördíteni elé. Grace pedig, az elvált igazgatónő azon veszi észre magát, hogy fia közelgő esküvője kapcsán a szokottnál több időt tölt volt férjével. Hosszú évek óta külön élnek ugyan, de talán elképzelhető, hogy annak idején hibát követett el?
Ahogy az életük eseményei összeszövődnek az esküvőre készülő fiatal páréval, mindannyiuknak szembe kell nézniük a múltjukkal, mert csak így léphetnek tovább.

Júniusban a Cartaphilus kiadó gondozásában jelenik meg. A borító olyan szééép!!

 

2 megjegyzés:

  1. Szuper!!!! Nagyon szerettem a regényeit, sajnáltam, amikor évekkel ezelőtt leallatak a magyar kiadással.

    VálaszTörlés
  2. Ismerős volt a szerző neve, bár még nem olvastam egyik könyvét sem, ez nagyon ígéretes.
    Utána nézve jöttem rá, hogy korábban az Ulpius adta ki a szerző könyveit.

    VálaszTörlés