2016. december 21., szerda

Mautner Zsófia: Karácsonyi színező

Sajnos az időhiány miatt még nem volt alkalmam kiszínezni bármelyik ünnephez kapcsolódó rajzot, de a tizenöt ünnepi recept közül már van amit ki fogok próbálni!
Először a recepteket néztem át, így ünnepek  előtt mindenkinek jól jön egy - két új ötlet, vagy egy régi recept kicsit megújítva. Akár halat, akár pulykát vagy esetleg kacsát képzeltünk az ünnepi asztalra mindegyikhez találtam receptet. A vegetáriánusok sem érezhetik magukat elhanyagolva, hiszen a gránátalmás, zöldfűszeres, rizzsel töltött sütőtökkel nem nyúlhatnak mellé.
A hagyományos bejgli is fel lett turbózva, ki lehet próbálni a  narancsos - diós bejglit! Aki az ünnepek alatt is vigyáz a vonalaira az pedig bátran készítse el  a cukormentes habos forró csokit.


Ami pedig a színezést illeti az egész ünnepi paletta megtalálható a rajzok között a hóembertől az ünnepi asztalon át egészen a süteményekig. Van ajándékdoboz, gyümölcsök, és cuki kis muffinok is.
Csak el tudja dönteni az ember lánya, hogy  nagy ünnepi hajrá után melyikkel is kezdje majd a karácsonyfa alatt.:-)

Értékelés:
5 kiszínezhető cseresznye az 5-ből!!!

2 megjegyzés:

  1. Boldog karácsonyt kívánok! :-)
    Nekem is van színezős naptáram, de időm...na az nincs :-), most épp a bejgli tésztám pihen, addig nézelődöm. Mindig ábrándozok 1-2 hét szabadságról ilyenkor, egyelőre csak ábránd marad, szombat délutánig munka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:-) Neked is Boldog Karácsonyt! :-)

      Én éppen mézeskalácsot sütök:-)

      Törlés