2013. február 22., péntek

Úgy várom jössze -e már

 Jane és családja kellemes pihenésben reménykedve a tengerpartra utazik. Épp úton vannak, amikor szörnyű vihar kerekedik, és a kocsijuk felborul. Ennek a balesetnek köszönhetően találkoznak a titokzatos Mr. Geoffrey Sidmouthszal. Ki lehet ez az öntörvényű, a társadalmi elvárásokra fittyet hányó férfi? Jane szívesen nyomozna egy kicsit a gyanúsan viselkedő úriember és angyali szépségű társa, Mademoiselle LeFevre után, ám egyik nap olyasmi történik, ami még inkább felkelti a kíváncsiságát. Miért akasztanak fel egy halászt a parton, és mit jelent a fehér liliom a bitófa tövében? És ki lehet a hírhedt Tiszteletes, akiről az emberek csak suttognak, de akiről senki sem sejti, hogy kicsoda?
Az írónő egyre több mindent megtud "az éjszaka munkásai"-ról, ugyanakkor egyre jobban össze is zavarodik. Fényt kell derítenie egy újabb gyilkosságra, és le kell lepleznie a Tiszteletest még akkor is, ha netán kiderülne, hogy az illető azonos azzal férfival, aki időközben rabul ejtette a szívét.



Az Udvarház rejtélye után,újra nyomozhatunk Austen kisasszonnyal. A borító nekem túl rózsaszín,de ettől függetlenül nagyon kíváncsi vagyok rá!Még ebben a hónapban megjelenik,az I.P.C Mirror kiadó gondozásában.

A Cartaphilus kiadó a kedvenceim közé tartozik,két könyvüket is nagyon várom.Az egyik egy új Kate Morton könyv,akinek két másik könyvét korábban a Könyvmolyképző adta ki-Felszáll a köd,Az elfeledett kert.
Mostani könyvének címe:Távoli órák.Sajnos fülszöveg még nem szerepel a könyv mellett,ahogy a pontos megjelenés sem,hamarosan státuszban van.Remélem a borító ez marad,nekem nagyon tetszik!


 Korábban már szerepelt ez a könyv a várt könyvek között,illetve gyönyörű borítója miatt.Ez is hamarosan megjelenik-remélem nagyon hamar!
A Hervadás borítójának is drukkolok,mert elképesztően szép.


5 megjegyzés:

  1. Úúú, a Distant Hours, de jó!
    Nem hiszem, hogy marad a borító, a Carta általában sajátot készít...

    VálaszTörlés
  2. Amadea- Azért reménykedem mert a Moyes könyv -Mielőtt megismertelek-ugyanaz maradt mint az eredeti,vagy legalábbis megtévesztésig hasonlít az eredetihez.

    VálaszTörlés
  3. Muci, sajnos csak őszre jelenik meg a Morton könyv! :(

    VálaszTörlés
  4. És a másik is csak ősszel jön! :(

    VálaszTörlés
  5. Köszi az infókat,kár,hogy ennyit kell rájuk várni:-(((

    VálaszTörlés