2015. január 12., hétfő

Olvasnám


A Park kiadó februárra ígéri Nicolas Barreau új könyvét.
Nagy kedvenc lett a szerzőtől a A nő mosolya  így már nagyon várom az Álmaim asszonyát.
A borító nagyon ott van!Antoine-nak, a lelkes könyvkereskedőnek és meggyőződéses romantikusnak tíz telefonszáma és mindössze huszonnégy órája van, hogy újra megtalálja álmai asszonyát.
Antoine, a harminckét esztendős könyvkereskedő, aki hisz abban, hogy a regények a való életben is megtörténhetnek, kedvenc kávézójában egy nap megpillantja álmai asszonyát, aki mintha csak az égből pottyant volna oda. Antoine hezitál, nem tudja, hogyan szólítsa meg a nőt. Ám ekkor odalép egy másik férfi, és ezzel Antoine elszalasztotta a lehetőséget. Vagy mégsem? Kifelé menet az elbűvölő mosolyú, titokzatos nő leejt elé egy kártyát, rajta egy keresztnév, egy telefonszám és egy mondat: „Szívesen találkoznék magával.” Antoine elmondhatatlanul boldog. Kisvártatva kétségbe esik. A becses telefonszám egy ostoba baleset következtében hiányos lesz. Antoine azonban minden nyomon elindul. A szépséges ismeretlen kalandos keresése során a legkülönbözőbb emberekkel találkozik, Párizs legnyüzsgőbb és legcsendesebb pontjain. Az idő Antoine ellen dolgozik. A barátai bolondnak tartják. A szíve nagy szaltókat ugrik, egyiket a másik után. De Antoine nem adja fel…


A Trónok harca filmsorozat szerelmese vagyok, így ez a könyv szinte kötelező (lenne), egyedül az árával nem vagyok kibékülve.

Trónok harca naptárunk már van. Remélem egyszer ezzel a gyönyörű kötettel is gyarapíthatom a Trónok harca gyűjteményt.
 


Könyvünk George R.R. Martin A tűz és jég dala című regényfolyamából készült filmsorozat forgatását és a színészgárdát bemutató, színes fotókkal gazdagon illusztrált kötet.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése