2019. december 31., kedd

Cindi Madsen: Hamupipőke, menj a búsba!

Nagy kár ezért a könyvért, mert az eleje tényleg nagyon jó volt, tele humorral.

Adva van Darby aki harmincéves "lány". Ha nem írta volna a könyv, hogy a főszereplő harminc éves, akkor azt gondoltam volna, hogy kb. huszonkettő, és a naiv fajtából. Számolatlan kapcsolattal a háta mögött elhatározza, hogy nem lesz szerelmes! (pfff) de persze aztán jön a Herceg…mit herceg, hercegek sora számolatlanul!!!
A mesebeli hercegekkel vonva párhuzamot megismerhetjük Darby hódításait tizenhét éves korától kezdve. Ott kezdett el egyre inkább emelkedni, aztán eltűnni a szemöldököm amikor elérkeztünk a nyolcadik!!!!!! hercegig. A kilencedik pedig éppen ostromolja az ártatlan Darby-t.

Ez most komoly??? Tizenhárom év alatt kilenc férfi?? Nem sok ez egy kicsit???
És persze mindegyik orbitális-kapitális nagybetűs szerelem, akikkel már nemcsak a távoli harangszót vizualizálta a kis csaj de komplett családi  háttér; lakás, gyerekek is fel lettek vázolva.

Nem tartom magam maradinak, prűdnek meg semmi. És elhiszem, hogy nem kötelező egyetlen ember mellett leélnünk az életünk, hiszen annyi minden történhet...de azért legyen már egy limit.
Mi van ha Darby a történet végeztével is továbbra maratoni férfi fogyasztásban gondolkodik??? Hiszen senki sem mondhatja biztosra, hogy a kilencedik férfinél tuti megáll. Akkor úgy nyugdíjas koráig, hány igazit fogyaszt még el?? És mégis mi baja ennek a nőnek??

Kár volt időt - és pénzt- áldozni erre a könyvre. Darby nagyon egyszerű karakter...semmi más nincs az agyában mint a kapcsolati nyafogások, hülye fogadkozásai és rinyái... tényleg ennyi egy középkorú szingli élete???

Nagy kegyesen kap 3 fonnyadt cseresznyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése