2013. október 26., szombat

Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?


A Vajon létezik szerelem első látásra? nekem nagyon kedves könyv lett, így egyértelmű volt, hogy ezt a könyvet is el kellett olvasnom.
Aki szereti a kedves, megható, normális kamasz szerelem elmesélését , annak ajánlom a szerző két könyvét, évszaktól függetlenül bármikor jólesik.

Tetszett, hogy a szerelemre lobbanáson kívül azért még egy - két különös adalékot is tartalmaz a történet, ilyen például a fiú , Graham nem minden napi foglalkozása, vagy Ellie apukája körüli hallgatás.

Teljesen abban a hitben voltam, hogy a könyv tele lesz e-mailekkel, ahogy a fülszöveg sugallta, van benne pár, de pont annyi, hogy ne unjuk a levélváltásokat.

Aranyos, varázslatos, de egyáltalán nem szirupos, cukros a történet, az idősebb vagyis felnőttebb korosztály is bátran kinyithatja, nem fog csalódni. Kerüli a kliséket, a mostanában divatos szexuális túl töltöttséget. Macsó férfi sincs benne, se buli, sem iskolai bál!! Hihetetlen ugye??
Van benne nyár, tengerpart, szerethető szereplők, filmforgatás, kutya, egy aggódó anyuka, véletlenek, és reménykedés.

Hihető és életszerű volt az egész. Igaz a Vajon... számomra kicsit szívdobogtatóbb volt, de ez is nagyon le tudja kötni az embert,  és sóhajtásra készteti.

Értékelés:
4,9 szerelmes cseresznye az 5-ből!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése