A hamburger egy igazán speciális étel. Ez a kis burger kalauz megismertet minket a hamburger készítés rejtelmeivel, bevezetve minket a különféle húspogácsák, burgerzsemlék és szószok világába.
Én személy szerint eddig marhahúsból készítettem el a legszívesebben, de kaptam újabb tippeket, így akár vega hamburgert is ki lehet próbálni, vagányabbak pedig a vaddisznóburgerrel is tehetnek egy próbát.
És ha már a húspogácsánk isgazi kézműves termék, akkor szánjunk időt egy finom szósz és a burgerzsömle elkészítésére is.
Többféle burger buci receptje szerepel a kötetben, így mindenki kedvére válogathat a hagyományos vagy rozsos között.
A szószok receptjeit pedig nemcsak hamburgerekhez lehet hasznos tudás, hiszen egy jó majonéz vagy fűszeres túrókrém számos más étel kísérője is lehet.
Burgerre fel .-)
Értékelés:
5 hamburgeres cseresznye az 5-ből!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése