2017. október 12., csütörtök

Az első doboznyitás :-)

Végre kézhez kaptam az első könyves dobozt. Általában nem így szoktam csomagot bontani, inkább olyan Foxi a lábtörlőt módon, de ugye ezt most nem tehettem:-)

Lássuk mit rejtett a kis kincses dobozka.

A dobozok minden hónapban valamilyen tematikát követnek, októberben a választás az állatokra esett, nem meglepő tehát, hogy a könyv  Lauren Fern Watt: Egy kutya bakancslistája  volt.
A rajongóknak nagy öröm, hogy a szerző kézzel írt üzenetét is olvashatják, ami szintén minden dobozban megtalálható.
Maradva a kutyusoknál egy édes tappancs nyomos mágneses könyvjelző segíti az olvasást.
Olvasás közben már jólesik  egy hidegebb őszi estén egy finom tea, erről is gondoskodtak, a csomagban egy vadcseresznye ízű tea is lapult.
Van aki nem csak inni, rágcsálni is szeret, akár olvas, akár nem:D egy nagyon illatos, két darabos teakeksz is a csomag része volt.
Olvastunk, jóllaktunk, jöhetnek az egyéb drágaszágok.

Egy állatkölykös képeslap csalhat mosolyt az arcunkra, és két idézetes -utóbbi Roald Dahl
 ( norvég származású, Walesben született angol nyelvű novellista, regény- és forgatókönyvíró) - tiszteletére került a csomagba ugyanis idén lenne 101 éves.
Kimerülve a sok jótól elmerülhetünk egy kád forró vízben, a Lush fürdőbombája pedig gondoskodik a vidámságról.

Fontos megemlíteni, hogy ez egy teszt doboz, vagyis egy kis ízelítő, hogy mire is számíthat az aki a közeljövőben rendelésre adja a fejét. Tehát a minta doboz nem fedi belsejében le az első - valós - dobozt. A mindenki számára elérhető első doboz témája : Álom és Varázslat lesz.

Ha rendelnél, használd az alábbi kupont:  E3UFTPES1S22 - ez 10% kedvezményt jelent.

A képek engem minősítenek, elnézést kérek, hogy silány, árnyékos, homályos satöbbi. Nem az erősségem a fényképezés, egy fa lefotózása is komoly kihívás számomra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése