2014. január 30., csütörtök

Tamara Ireland Stone: Elválaszt az idő

 
Nagyon aranyos kis történet! Újdonságként hatott ez az idő utazásos szál, pedig azért van pár ilyen könyv. Én reménykedtem benne, hogy picit olyasmi lesz mint a Ház a tónál c. film, ahol Sandra B. és Keanu R. olyan édesen kerülgetik egymást az időben. Valahol a közepétől ilyen is volt, és mind Anna mind Bennett nagyon szimpi szereplők voltak. 

Anna középiskolás, épp az érettségire készül. Egyik reggel futás közben egy ismeretlen fiút vesz észre a futópálya mellett, akiről kicsit később kiderül, hogy Anna új osztálytársa, viszont a röpke találkozás tényét tagadja...



Lassan de biztosan kialakul kettejük között valami, de persze ez sem könnyű tekintve Bennett titkát, amibe Annát szép lassan beavatja...Anna immáron Bennett titkának tudójaként elkísérheti a fiút az utazásaira, sőt olyat is kérhet tőle ami átírja a múltat...

"Bárhová elvihetsz. Vagy sehová. Egy a lényeg: ahol te vagy, ott akarok lenni én is."


Egyetlen gondom a történettel, Bennett családi szála, ami tulajdonképpen kulcsfontosságú mégis elvarratlan maradt. Ez okozott némi hiány érzetet.

Tetszett, hogy a szerelem mellett annyi minden másról is szólt ez a könyv. Egy csomó eredeti és új dolgot is beleszőtt a szerző.

A könyv borítójával viszont nem sikerült megbarátkoznom, 1995 évet idézi a lány és a ruhája, nos kérem azért 95' nem olyan rég volt, biztosan emlékszem rá, hogy ilyen függönyt nem hordott senki. És a lány bár nagyon ari a borítón, a keze olyan furán van megcsinálva mintha egy horror film kelléke lenne, szinte önálló életet él.



4,99 időutazó cseresznye az 5-ből!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése