2014. március 3., hétfő

A Könyvtolvaj - Nézve nem olvasvaA könyvet nemrég szerzetem meg, és a véletlen úgy hozta, hogy hétvégén megnézhettem a filmet.
Nagyon ritka amikor azt mondom, hogy a film megnézése után is érdekel a könyv, és ez fordítva is igaz.
(Eddig a Színes fátyol volt az a film amit érdemesnek tartottam megnézni a könyv elolvasása után, és ugyan olyan fantasztikus volt mindkettő!)
A Könyvtolvaj:

Liesel különös fantáziájú, bátor lány - és szüksége is van kivételes képességeire. A II. világháború idején német nevelőszülőkhöz kerül. Tőlük tanul meg olvasni, az ő segítségükkel nyílik ki számára egy egészen új világ. Éppen akkor, amikor a valódi világ egyre félelmetesebbé és veszélyesebbé válik számára.
A család egy zsidó kamasz fiút is rejteget: a kislány és Max együtt fedezik fel, milyen ereje van a szavaknak, és milyen fontos segítséget nyújthatnak a kitalált történetek. Segíthetnek olyankor is, amikor már semmi más nem segít. 

/Forrás:Port.hu/  

Ritka az a film ami az elejétől fogva érdekfeszítő és úgy érezzük nincs benne egy percnyi felesleges rész sem. Az összes szereplő zseniális alakítást nyújt. A főszereplő kislány egyszerűen hihetetlen!!!
Tökéletes film, tökéletes élmény!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése