2015. október 22., csütörtök

Új Natasha Solomons könyv!!!

Végre a Tyneford -ház  és az Eltűnt férjek galériája  után a hónap végén jön Natasha S. új könyve az I.P.C. Mirror kiadó jóvoltából.


Szörnyű dolog a bátyád feleségét szeretni....

Szilveszter estéje, Dorset, Anglia, 1946.
Gyertyák lángja világítja be a nagytermet, gramofon sistereg, a vendégek pedig táncolnak, és pezsgőt kortyolgatnak. Ezen az éjszakán a Hartgrove-ház felidézi régmúlt dicsőségének napjait. Mikor a Fox-Talbot család fiai visszatérnek a háborúból, elhatározzák, hogy megmentik az ősi családi birtokot a biztos csődtől. Azonban a gyönyörű énekesnő, Edie Rose érkezése összekuszálja a szíveket és a családi kapcsolatokat, s ez végzetes áruláshoz vezet.

Ötven évvel később, az elismert zeneszerző, Harry Fox-Talbot emlékezik vissza életére, s próbálja enyhíteni nemrég elhunyt felesége miatt érzett gyászát. Négyéves unokájáról kiderül, hogy kivételes zenei tehetség, ezért egyre több időt töltenek együtt. Az új élmények, tapasztalatok, melyeket a kisfiú közelsége által kap, arra sarkallja őt, hogy végre szembenézzen a múltjával is. Páratlan regény szerelemről és árulásról, és arról, hogy sosem késő a megbocsátást keresni.

Lenyűgöző regény, amely visszaidézi a szerző Tyeford-ház című New York Times-bestsellerét. A Downton Abbey rajongóit bizonyára magával ragadja a történet hátteréül szolgáló csodálatos angol vidéki birtok, és Hartgrove-ház hangulata.

Natasha Solomons új családregénye, szerelmi háromszögről, a családi kötelezettségekről, és a gyász sötétsége utáni öröm felfedezéséről szól. A történet az elbűvölő vidéki angol táj szépségének ölelésében, egy csodálatos birtokon játszódik.

2 megjegyzés:

  1. Úgy látom, lehet ezt még fokozni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont arra gondoltam mit fogsz szólni, ha ezt is meglátod :-)) Már csak egy új Kate Morton könyv hiányzik :D

      Törlés