2012. április 10., kedd

Erin Morgenstern:Éjszakai cirkusz


Olyan mintha egyszerre lenne szerelem és veszteség,valamiféle gyönyörű fájdalomban egyesülve.
-Hát ez legalább úgy hangzik,mint amire érdemes várni.-mondja Celia fanyarul.


Csak jót tudok írni erről a könyvről,csillió,millió ötöst neki,kívül -belül tökéletes!!!

Számomra nem volt nehéz befogadni ezt a varázslatos világot,egy cirkusz ami a maga nemében páratlan,egyedi és minden este más meglepetéseket tartogat.Lehet ,hogy csak a képzeleted játszik veled,de ennyi erővel akár valóságos is lehet.

Illúzió ,varázslat,csalás,szemfényvesztés-és mégis hiszem,hogy a cirkusz most is járja a városokat feltűnik,majd ugyan olyan hirtelen eltűnik,üres teret hagyva maga után és szomorúságot.... Marco és Celia pedig ott hintáznak valahol ,valamelyik sátor tetejében,fogva egymás kezét....

A szerző egy csodálatos,fantáziadús világba enged bepillantani ,mi pedig hátradőlve élvezhetjük a varázslatot,miközben rádöbbenünk,hogy lapról,lapra nagyobb a tét!!!


"Furcsa életet élünk mi:városról,városra hajszoljuk az álmainkat."

Mindig is irigyeltem azokat az embereket akik ilyen fantáziával rendelkeznek,akiknek ennyire tágak a lehetőségek.Ennyi érdekes karaktert,figurát tud mozgatni és pluszban még kapunk egy adag izgalmat is,nem elég csak kísérgetni a cirkuszt.
Tökéletesen felépített világ!!

A borító is tökéletes!! Imádom az ennyire igényesen,aprólékosan kidolgozott könyveket amik már ránézésre is tökéletesek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése