2014. szeptember 5., péntek

Levesek Egészséges és laktató fogások


  Az olasz konyhára jellemző egyszerűség a levesek esetében is jól megfigyelhető. A kamra polcain többnyire megtalálható összetevőkből és az éppen termő idényzöldségekből egy-kettőre ízletes, laktató és egészséges ebédet, vacsorát, de akár reggelit is az asztalra varázsolhatunk. Legyen bár sűrű, krémes vagy különleges, egy kis meleg leves mindig felmelegíti a lelkünket.



Az Alexandra kiadó nagy örömömre folytatja a szép és hasznos hagyományos receptfüzetek kiadását, a Rizottó  és az Aprósütemények  után itt vannak  a tartalmas és laktató levesek.

Korábban évekig nem voltam valami nagy levesfaló, ám idővel egyre inkább igényem van erre az ételre is.
A klasszikusok mellé, mint a húsleves, paradicsom és borsóleves  szeretnék új ízeket is kipróbálni.
Erre minden lehetőségem adott az új füzetkém jóvoltából. 
Ami sokak számára vonzó lehet, hogy a kötet nemcsak a teltségérzetünkre apellál, hanem egészségesek is a benne szereplő ételek.

Az igazán vállalkozó kedvűek kipróbálhatják a Pitypanglevest! Aki pedig költői magasságokba emelkedne annak a Felhőcske levest ajánlom.
Persze a földhöz ragadtabbak se féljenek nekik is van választék, gombával, hagymával, hússal készült levesek széles tárházát rejti a receptfüzet.

Értékelés:
5 illatos cseresznyeleves az 5-ből!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése