2014. szeptember 23., kedd

Régi ismerősök

Emlékszem még milyen nagy hűhó volt pár éve Elizabeth Gilbert könyve miatt, sokáig ellenálltam, hogy egy agyonreklámozott, arcba nyomott könyvet olvassak, aztán egyszer nagyon akciósan megvettem, és tetszett... az Ízek, Imák, Szerelmek  ( Eat, Pray, Love) könyvről van szó, és a lelkesedésem a folytatásig kitartott mert a Hűség -et is elolvastam.

A szerző könyvét ezúttal a Partvonal kiadó jelenteti meg októberben.


A lélek botanikája nagyívű regény – egy nagyívű századról. Hatalmas térbeli ugrások jellemzik; az olvasó Londonból indulva eljut Peruba, Philadelphiába, Tahitire és Amszterdamba. Az út során felejthetetlen karakterek tűnnek fel: misszionáriusok, kalandorok, asztronómusok, hajóskapitányok, zsenik és kissé őrült figurák.
 Elizabeth Gilbert új regényének középpontjában a szerelem, az erotika, a kalandok és a tudományos felfedezések állnak.




Katarina Mazetti a Jótündér keresztanya aki tanulságos de kellően humoros történeteket mesél nekem.



A pasi a szomszéd sír mellől és a Pingvinélet szerzőjének vadonatúj könyve!
A svéd sikerszerző legújabb könyve merész vállalkozás. Arról beszél, amiről a romantikus filmek és regények többnyire szemérmesen hallgatnak: hogy a szerelem nem csak fellobban. El is múlik.
A svéd sikerszerző legújabb könyvében megismerkedhetünk egy nővel, aki megmagyarázhatatlan módon újra és újra teherbe esik rég nem látott szerelmétől. Egy férjjel, aki szó szerint szétbarkácsol egy házasságot, egy luxusfeleséggel, aki önhibáján kívül lesz nélkülöző egyedülálló anya, és egy másik férjjel, aki hűtlenséggel vádolja elhunyt feleségét.
Mazetti ezúttal is elemében van. Legújabb könyve tanulságos olvasmány. Nem csak nőknek!


Katarina Mazetti író, szerkesztő, kritikus, producer, világszerte népszerű regények szerzője. Gyerekek és felnőttek egyaránt rajonganak érte. Társadalmunk hóbortos szereplőit vitriolos tollal és sok humorral ábrázolja. Népszerűsége töretlen, művei több tucat nyelven jelennek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése