2011. november 14., hétfő

Dorothy Koomson:Barátnőm kislánya

Kamryn épp a harminckettedik születésnapján tudja meg,hogy barátnője haldoklik.
Annak ellenére,hogy barátnőjével már két éve nem beszélt ,azonnal Adelehez utazik.És ezzel az utazással kezdetét veszi az időutazás is,hogy megtudjuk miért maradt el Kamryn esküvője,és miért olyan fájdalmas Kamrynnak,Adele kislányának már csak a látványa is.....
Valamiért azt hiszem ez egy igaz történet..az elején még okosnak hittem magam és biztos voltam benne,hogy Kamryn kibékül a volt vőlegényével és együtt nevelik fel Adele kislányát,aki Kamryn vőlegényétől fogant!!!! De a történet alaposan rácfol a klisékre.
A majd' ötszáz oldalon kibontakozik előttünk három ember élete,akiknek egyetlen éjszaka történései,megváltoztatják a múltjukat,és mindhármuk jövőjét is.
Az egyedül álló szülők vigaszt meríthetnek,hogy másoknak sem könnyebb ,és az örökbefogadás útvesztőiben is kobórólhatunk,ahol olyan egyedül álló helyzetet mutat be mint egy színes bőrű nő,aki egy fehér kislányt szeretne örökbefogadni..Miközben Kamryn jó anya szeretne lenni,próbál barátnőjének és önmagának is megbocsájtani,eközben meg kell birkóznia a munkahelyi gondokkal is és két férfival akik mindketten ugyanazt szeretnék-családban felnevelni Tegant,Adele kislányát,persze mindketten kicsit másképp.
Végre olyan történet ez ahol nincs csak jó,vagy rossz ember,akárcsak az életben itt is az emberi természet része a gyűlölet, a féltékenység,a harag,és az örök szerelem utáni vágy.

A borító kiborító:( ahogy a cím sem tetszik.Ebben az esetben a megérzéseimre hagyatkoztam,na meg az érdekesen felvázolt tartalomra.De magában a sztoriban nem csalódtam.
Koomson,nálunk megjelent másik könyve :Csokoládéfutam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése