2011. november 17., csütörtök

Jennifer Crusie:Álmaimban kísértesz

Jennifer Crusie ebben a könyvében megmutatta kicsit komolyabb oldalát is, főleg a könyv végénél derült ki számomra, hogy tud Ő komoly témákat is remekül tálalni.
És pont a komoly részek miatt nem tudom eldönteni, hogy mennyire laza, és szórakoztató ez a könyve.
Andie és North elváltak, a férfi munkamániás és Andie megunta, hogy évekig csak várt...North élete kész káosz, ennek is betetőzéseképpen "örököl" két gyereket, akik egy vidéki kastélyban várják, hogy valamelyik életben maradt családtagja befogadja. North mint gyám,úgy gondolja a sok házvezetőnő helyett volt feleségét kéri meg,hogy próbálja megszelídíteni Alicet és Cartert.
Andie úgy ahogy boldogul a fura gyerekekkel akik nemcsak édesanyjukat de nagynénjüket is elveszítik,utóbbit furcsa körülmények között....
A lakatlan ódon kastély egy idő múlva egész sor embert vonz,North öccsét, egy szenzációra éhes riporternőt, Andie anyját, Andie volt anyósát, egy volt szerelmet..és még sokan másokat.
A sok kacagtató helyzet mellett egyre komolyabb a szellemjárás is a házban. Vajon Andie csak képzelődik? Esetleg a házvezetőnő furcsa teái miatt lát Andie egyre több kísértetet? És hogyan halt meg a nagynéni?

A könyv végén már rendesen borzongtam! Crusie nagyon komolyan állt a szellem témához! Ezért sem tudom, hogy mennyire laza, könnyed ez a sztori....
Mindenesetre nagyon tetszett!
A könyv borítója nagyon szép lett!

Értékelés:
4,5cseresznye az 5-ből!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése